"Κακώς βρίσκεται σε αυτή τη θέση ο ΑΡΗΣ, δεν βγήκε ό,τι σχεδιάσαμε"

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής του Πανιωνίου, τόνισε πως ότι είχε σχεδιάσει δεν έγινε πράξη στον σημερινό αγώνα

Για το τι έλειψε από τον Πανιώνιο σήμερα:

“Ξέραμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ έπαιξε καλά και μας κέρδισε δίκαια. Στεναχωρήθηκα γιατί ότι είπαμε, κάναμε το αντίθετο. Είπαμε να μην κάνουμε λάθη, τελικά κάναμε 15. Είπαμε να κάνουμε box out και ο ΑΡΗΣ μας πήρε 16 επιθετικά ριμπάουντ. Ο μόνος στόχος που πετύχαμε, είναι ότι δεχτήκαμε 60 πόντους. Με 2/18 τρίποντα, εκ των οποίων μπορώ να πω ότι και τα 18 ήταν ελεύθερα, δεν μπορείς να ανταποκριθείς σε ένα υψηλού επιπέδου γήπεδο και να κερδίσεις. Δεν την κάναμε και χάσαμε δίκαια.

Για την σωτηρία του Πανιωνίου:

“Εχουμε άλλες δύο ευκαιρίες. Τίποτα δεν είναι εύκολο και ήρθα να πολεμήσω. Μίλησα ήδη στους παίκτες μου και πρέπει να κάνουμε την Τετάρτη το πρώτο βήμα.”

Για τα πρώτα βήματα του στο “Αλεξάνδρειο” και την επιστροφή του στους πάγκους:

“Εδώ έχω παίξει με την Αναγέννηση την δεκαετία του ’60. Έκτοτε, οι μεγαλύτερες μου επιτυχίες έχουν γραφτεί σε αυτό το γήπεδο. Η ζωή μου είναι όλο συμπτώσεις. Ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι σε λίγες μέρες. Όλο και όλο, 8 προπονήσεις θα κάνω. Όταν σε καλεί μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος που έχω ξαναδουλέψει και σε παίρνει ο πρόεδρος να σου πει το όραμα του, δεν μπορούσα να γυρίσω την πλάτη. Ήρθα να προσπαθήσω.”

Ενώ, κλείνοντας αναφέρθηκε στον ΑΡΗ:

“Ο ΑΡΗΣ κακώς βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Έχει όλα τα εφόδια. Έιχε κόσμο, διαρκείας, καλή ομάδα και γεμάτο γήπεδο. Θα έπρεπε να μην αγωνίζεται για να σωθεί. Όλες οι ομάδες κάνουν τον κύκλο τους και πιστεύω ότι μπορεί να πάει ψηλά.

Προτεινόμενα Άρθρα