Οι κινήσεις για την επόμενη μέρα

από AllAboutARIS

Η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, όμως οι άνθρωποι του ΑΡΗ έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην επόμενη μέρα και συντονίζουν τις ενέργειες στις οποίες θα προβούν στο εγγύς μέλλον, προκειμένου να επιλύσουν τα πολλά ζητήματα της Κ.Α.Ε.

Μία πολύ δύσκολη αγωνιστική περίοδος φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά και στην Κ.Α.Ε. οργανώνονται προκειμένου να είναι έτοιμοι να επιλύσουν τα πολλά και σοβαρά θέματα, τα οποία άφησε σ’ εκκρεμότητα η διοίκηση Λάσκαρη. Δημήτρης Γουλιέλμος και Χάρης Παπαγεωργίου, έχουν κάνει ένα κύκλο επαφών, καταρτίζοντας ένα οργανόγραμμα πάνω στο οποίο θα κινηθούν το επόμενο διάστημα. Όπως σημειώνουν από την Κ.Α.Ε., ο προγραμματισμός που θα γίνει είναι πολύ σημαντικός και θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένος και καμία μέρα δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη (το αντίθετο δηλαδή απ’ ότι συνέβη πέρυσι, όπου ο Λάσκαρης και οι συν αυτώ, άφησαν επί μήνες στο έλεος του Θεού την ομάδα).

Το πλάνο που έχει ξεκινήσει να καταρτίζεται προβλέπει με ποιον τρόπο θα ρυθμιστούν οι οφειλές σε πρώην και νυν καλαθοσφαιριστές, πως θα διευθετηθεί το θέμα των ban, τι κινήσεις θα γίνουν σχετικά με το άρθρο 99 ενώ με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα γίνουν επαφές με τους παίκτες του ρόστερ και τον Βαγγέλη Αγγέλου, για το ποιος θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο όγκος των θεμάτων που πρέπει να διευθετήσει η Κ.Α.Ε. είναι πολύ μεγάλος, αλλά με σωστό προγραμματισμό και καλή οργάνωση, εκφράζεται η αισιοδοξία ότι όλα τα ζητήματα θα μπούνε σε μία σειρά. Επιπλέον, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και μία συνέντευξη Τύπου από τον Δημήτρη Γουλιέλμο, προκειμένου ν’ αναλύσει το πλάνο που έχει για την Κ.Α.Ε.

Προτεινόμενα Άρθρα