"Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι"

από Γιώργος Γκάτος

Ο προπονητής του Κολοσσού, τόνισε πως η κρισιμότητα του αγώνα και η αμυντική προσήλωση των δύο ομάδων θα οδηγήσουν σε σκληρό παιχνίδι τις δύο ομάδες

Για τον σημερινό “τελικό”:

“Είναι ένα παιχνίδι το οποίο καθορίζει την όγδοη θέση. Καθορίζει ποια ομάδα θα πάει στα πλέι οφ και περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι.”

Για το τι έχει ζητήσει από τους παίκτες του:

“Εκ των πραγμάτων, είναι δύο ομάδες με προσήλωση στο αμυντικό παιχνίδι. Παίζει η 3η με την 4η καλύτερη αμυντική ομάδα του πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα είναι σκληρό και πρέπει να βρούμε λύσεις στην αντιμετώπιση των πικ ν’ ρολ που θα έχει ο ΑΡΗΣ στο δικό μας παιχνίδι.”

Για το αν άλλαξε η ψυχολογία μετά το “διπλό” στα Τρίκαλα:

“Ο καθρέφτης θα είναι το σημερινό ματς. Είχαμε δύο καλές ημέρες προπόνησης και πιστεύω πως θα δείξουμε ένα καλό πρόσωπο.”

Για το αν θα παραμείνει στην ομάδα:

“Νομίζω πως αυτή είναι μια απάντηση που θα την δώσει η ίδια η ομάδα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο κύκλος έχει κλείσει, αν η ομάδα πορευτεί με το ίδιο σκεπτικό και λογική που δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια. Επειδή όμως τα δεδομένα αλλάζουν και εμφανίζονται ομάδες με φιλοδοξίες, νομίζω πως η ομάδα θα πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Από αυτό, θα εξαρτηθούν και οι δικές μου κινήσεις για το μέλλον.”

Για το ότι ο Κολοσσός έχει βοηθήσει πολλούς προπονητές, να φτιάξουν το όνομα τους:

“Ο Κολοσσός είναι η πιο επιτυχημένη επαρχιακή ομάδα. Είναι πολλά χρόνια στην κατηγορία και έχουν έρθει παίκτες και προπονητές που έχουν βελτιώσει την καριέρα τους.”

Προτεινόμενα Άρθρα