Στην Ισπανία για τα… μάτια του Ντόντσιτς άνθρωπος των Σανς

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο GM θα ταξιδέψει τις επόμενες εβδομάδες στην Ισπανία, για να μιλήσει με τον νεαρό παίκτη της Ρεάλ, αλλά και να τον δει να αγωνίζεται

Οι «Ήλιοι» θα επιλέξουν στο Νο. 1 του προσεχούς draft και όλοι αναρωτιούνται αν ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ θα πείσει τους ανθρώπους της ομάδας να πάρουν στο Φοίνιξ τον Λούκα Ντόντσιτς, με τον οποίο συνεργάστηκε επιτυχώς στο προηγούμενο Eurobasket όπου η Σλοβενία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

 
 
Όλα δείχνουν πως οι Σανς θα επιλέξουν είτε τον Σλοβένο είτε τον ΝτεΆντρε Έιτον. Ο GM της ομάδας ρωτήθηκε για το πόσο θα μετρήσει η άποψη του Κοκόσκοφ και είπε: «Σίγουρα, θα τη λάβουμε σοβαρά υπ’ όψη μας. Είναι ο προπονητής μας κι έχει δείξει πως είναι εξαιρετικός στο να βελτιώνει παίκτης. Προφανώς, ο ίδιος και ο Ντόντσιτς έχουν ένα κοινό παρελθόν και ο Ντόντσιτς είναι ένα μοναδικό ταλέντο που σίγουρα είναι ένα ενδεχόμενο Νο. 1».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «USA Today», ο GM θα ταξιδέψει τις επόμενες εβδομάδες στην Ισπανία, για να μιλήσει με τον νεαρό παίκτη της Ρεάλ, αλλά και να τον δει να αγωνίζεται.

Προτεινόμενα Άρθρα