Οφειλές, αγωνιστικό και marketing, οι τρεις τομείς που θα "τρέξει" η Κ.Α.Ε.

από AllAboutARIS

Οι ενέργειες για να διευθετηθούν τα πολλά ανοιχτά ζητήματα της Κ.Α.Ε. συνεχίζονται και μέσα στο επόμενο διάστημα, οι άνθρωποι του ΑΡΗ θα τρέξουν τις εξελίξεις που αφορούν το κομμάτι των οφειλών, το αγωνιστικό και το marketing.

Κατά την παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου στην Θεσσαλονίκη, τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα που έχει μπροστά της να λύσει η Κ.Α.Ε. Αυτά που θα τρέξουν άμεσα είναι το θέμα των οφειλών. Η Κ.Α.Ε., πρέπει να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που έχει απέναντι στους παίκτες της φετινής ομάδας, αλλά κυρίως πρέπει να βρεθεί λύση με τους αθλητές που έχουν λαμβάνειν χρήματα από την περσινή χρήση και κινήθηκαν νομικά εναντίον του ΑΡΗ, με συνέπεια αυτή την στιγμή να υπάρχουν έξι ενεργά ban. Επαφές με τις πλευρές των παικτών που έχουν λαμβάνειν χρήματα γίνονται καθημερινά, προκειμένου να επιτευχθούν διακανονισμοί με τους καλύτερους δυνατούς όρους για την ομάδα.

Το δεύτερο κομμάτι πάνω στο οποίο θα δουλέψουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ, είναι το αγωνιστικό. Αν δεν προσδιοριστεί πιο θα είναι το μπάτζετ της νέας σεζόν και αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα των ban (για να ξέρει η ομάδα αν θα μπορεί να πάρει παίκτες που το δελτίο τους δεν είναι στην Ελλάδα), δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί κάποια συμφωνία με τον Βαγγέλη Αγγέλου. Ο Έλληνας κόουτς επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα, αλλά θέλει να γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια το τι εργαλεία θα του δοθούν, προκειμένου να φτιάξει τον ΑΡΗ της νέας σεζόν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει με τον κ. Γουλιέλμο, ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. θα του παρουσιάσει συγκεκριμένα στοιχεία.

Με έναν ακόμη τομέα που θ’ ασχοληθούν επισταμένως τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι του ΑΡΗ, αφορά το marketing. Στην Κ.Α.Ε. θέλουν να στελεχωθεί άμεσα το τμήμα marketing, να καταρτιστεί ένα πλάνο και να ξεκινήσει η διαδικασία εξεύρεσης χορηγιών.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X