Λεμπρόν: "Μία από τις σκληρότερες ήττες στην καριέρα μου!"

από AllAboutARIS

Μεγάλη ήταν η απογοήτευση του ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά το Game 1 των τελικών του ΝΒΑ, με τον "βασιλιά" να τονίζει πως αυτή ήταν μια από τις πιο σκληρές ήττες στην καριέρα του

Η γκάφα του Τζέι Αρ Σμιθ στο τέλος της κανονικής διάρκειας του Game 1 στοίχισε από τους Καβς την ευκαιρία να διεκδικήσουν την νίκη, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να δηλώνει πως η ήττα αυτή από τους Ουόριορς ήταν μια από τις σκληρότερες στην ζωή του.

“Είναι μία από τις πιο σκληρές ήττες που είχα στην καριέρα μου. Έχει να κάνει με τον τρόπο που εξελίχθηκε το παιχνίδι και τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Ήταν δύσκολες οι επόμενες 24 ώρες από το Game1, όχι μόνο για μένα και τον Τζορτζ Χιλ, αλλά για ολόκληρο το κλαμπ επειδή ωθήσαμε τους εαυτούς μας σε θέση επιτυχίας”.

Στη συνέχεια ανέφερε πως πρέπει να κοιτάξουν όλοι την επόμενη μέρα: “Είναι μία νέα μέρα αυτή που ξημέρωσε. Ξύπνησα ενθουσιασμένος από την ευκαιρία που έχουμε μπροστά μας. Δίνεις στον εαυτό σου μία μέρα για να ξεπεράσει ότι έγινε, ίσως και δεύτερη αλλά πριν το παιχνίδι νιώθεις ενθουσιασμό για την ευκαιρία που έχεις να γίνεις καλύτερος, σπουδαίος και να προχωρήσεις μπροστά”.

Προτεινόμενα Άρθρα