Ολοι εκεί για τον Βασίλη… (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η οικογένεια του ΑΡΗ, αποχαιρετάει ένα από τα δικά της παιδιά

Αρκετός κόσμος βρίσκεται στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Βαθύλακο αυτή την ώρα, για το τελευταίο “αντίο” στον Βασίλη Βουρτζούμη. 

Μέλη της οικογένειας του ΑΡΗ, πρώην και νυν παράγοντες, παίκτες του τωρνού ρόστερ και όχι μόνο, όπως επίσης και απλός κόσμος, είναι εκεί για να αποχαιρετήσουν τον τιμ μάνατζερ του ΑΡΗ .

Τραγικές φιγούρες, η οικογένεια του, η σύζυγός του Μαρία και τα παιδιά του, αλλά και ο αδελφός του Βαγγέλης, ο οποίος είναι συντετριμμένος. 

Από πλευράς πρώην παραγόντων της ομάδας, το “παρών” δίνουν οι κ.κ. Αρβανίτης, Δαμιανίδης, Σαμολαδάς, Ρούσσος, Γαλιλαίας και Μητρούδης μεταξύ άλλων. 

Από τη φετινή ομάδα βρίσκονται εκεί οι Βαγγέλης Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Μιχάλης Τσαϊρέλης,Στέλιος Πουλιανίτης, Γιάννης Νικητάκης, όπως επίσης ο πρόεδρος Χάρης Παπαγεωργίου και το υπαλληλικό πρόσωπικό της ΚΑΕ.

Επίσης μεταξύ άλλων το “παρών” δίνουν και οι Δημήτρης Βεργίνης, Ευθύμης Τσακαλέρης, ο Τέλης Ζουρνατζίδης από πλευράς ΠΑΟΚ, Νίκος Χασόπουλος, Σπύρος Καλέργης, Κουκουλεκίδης, Παναγιώτης Καπάζογλου και ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΘ, Σάββας Λώρτος. 

Στεφάνια έχουν στείλει οι: ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ΑΣ ΑΡΗΣ, η εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ”, η Euroleague, ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΑΕ ΑΕΚ, ΚΑΕ Ολυμπιακός,Σμυρναϊκός Βαθυλάκου, ARIS School Of Basketball, Κολοσσός Ρόδου, Βασίλης Σίμτσακ και Βασίλης Ξανθόπουλος, Ηλίας Ζούρος, οικογένεια Λάσκαρη, Στάθης Ρούσσος, ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και ο ΕΣΑΚΕ, όπως και οι συνάδελφοί του τόσα χρόνια στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Ο Βασίλης ήταν πολύ αγαπητός και στο χωριό του Βαθυλάκκου-και πώς να μην είναι άλλωστε- με πάρα πολύ κόσμο να τον αποχαιρετά με χειροκρότημα.

Προτεινόμενα Άρθρα