Αναβολή για Μούρτο που ζητάει 200.000

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η ΕΕΟΔΑΚ κάλεσε τις δύο πλευρές να βρουν συμβιβαστική λύση καταθέτοντας μάλιστα και το ενδεχόμενο νέας μετάθεσης της υπόθεσης για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο

Η επιχειρηματολογία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ έγινε απολύτως δεκτή από την ΕΕΟΔΑΚ και οδήγησε την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών στην απόφαση αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής που κατέθεσε ο Σπύρος Μούρτος, με την οποία αξιώνει το ποσό των 200.000 ευρώ. Η πρώτη αυτή αναβολή ορίσθηκε για τις 10 Ιουλίου.
Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τη γλώσσα της αλήθειας και της ηθικής και παραθέτοντας όλο το πραγματικό ιστορικό της υπόθεσης υποστήριξε ότι α) ο ίδιος ο αθλητής παρουσιάστηκε ενώπιον του Βαγγέλη Αγγέλου και ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα καλώντας παράλληλα τον προπονητή της ομάδας να μην κάνει την παραμικρή απόπειρα να τον μεταπείσει κάτι το οποίο έγινε δεκτό και β) ο ίδιος ο αθλητής ξεκαθάρισε ότι ζητά την καταβολή μόνο των δεδουλευμένων (60.000 ευρώ) καθώς επίσης και ότι δεν επιθυμεί το συμβόλαιο της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου (2018-19), αφού δεν θέλει να συνεχίσει στον ΑΡΗ.
Στη σημερινή (19/06) εκδίκαση της υπόθεσης η οποία επαναλαμβάνουμε ότι αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου, η ΕΕΟΔΑΚ δέχθηκε τις θέσεις της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Ο ΑΡΗΣ εξέφρασε παράλληλα και την έκπληξή του τόσο για το ύψος του ποσού της προσφυγής (200.000 ευρώ) διότι ουδεμία σχέση έχει με την πραγματική οφειλή, πολλώ δε μάλλον με τα λόγια του ίδιου του αθλητή στη συνάντηση με τον προπονητή. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ σημείωσε επίσης την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη νομική ενέργεια έγινε κατά την περίοδο των διαπραγματεύσεων και παρά την όλη καλή διάθεσή της, φαίνεται ότι η υπόθεση αυτή είναι μεθόδευση για να υποχρεωθεί ο ΑΡΗΣ να συνθηκολογήσει.
Επί της ουσίας, η αναβολή της εκδίκασης για τις 10 Ιουλίου στοιχειοθετεί δικαστική νίκη για την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ και αποδεικνύει ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι παλαιότερες εποχές. Σπουδαιότερη δικαίωση αποτελεί κυρίως η στάση της ΕΕΟΔΑΚ η οποία κάλεσε τις δύο πλευρές να βρουν συμβιβαστική λύση καταθέτοντας μάλιστα και το ενδεχόμενο νέας μετάθεσης της υπόθεσης για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Προτεινόμενα Άρθρα