Με ομάδα β’ κατηγορίας της Τουρκίας η λίστα των ομάδων του Eurocup!

από AllAboutARIS

Τη λίστα με τις 24 ομάδες που θα βρεθούν στο Eurocup της νέας σεζόν ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, συμπεριλαμβάνοντας τη Μονακό, αλλά και την Τουρκ Τέλεκομ Άνκαρα, ομάδα β’ κατηγορίας του τουρκικού μπάσκετ!

Η διοργανώτρια αρχή του Eurocup παρουσίασε τη λίστα των ομάδων που θα βρεθούν στη διοργάνωση της νέας σεζόν, στην οποία υπήρχε και μια μικρή έκπληξη. Κι αυτό γιατί εντός των 24 ομάδων ήταν η Τουρκ Τέλεκομ Άνκαρα, η οποία αγωνίστηκε την δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, την περασμένη σεζόν, αντιμετωπίζοντας, μεταξύ άλλων και την Μπαχτσεσεχίρ του Στέφανου Δέδα.

 
Έτσι, λοιπόν, η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας θα αγωνιστεί στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague Basketball, παλεύοντας για ένα εισιτήριο για την Euroleague της σεζόν 2019-20.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα του Eurocup βρίσκεται και η Μονακό, παρά το γεγονός πως οι Μονεγάσκοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα τη θέση τους, αναφορικά με την ευρωπαϊκή παρουσία τους τη νέα σεζόν, ενώ στη θέση της Μπάμπεργκ βρίσκεται το όνομα των Φράνκπορτ Σκαϊλάινερς, οι οποίοι τερμάτισαν στην όγδοη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Η λίστα των ομάδων:

Ερυθρός Αστέρας
Τσεντεβίτα
Μόρναρ
Παρτιζάν
Μονακό
Λιμόζ
Βιλερμπάν
Άλμπα Βερολίνου
Ουλμ
Φράνκπορτ Σκαϊλάινερς
Τρέντο
Μπρέσια
Τορίνο
Λιέτουβος Ρίτας
Γκντίνια
Ζενίτ
Ούνικς Καζάν
Λοκομοτίβ Κουμπάν
Βαλένθια
Ανδόρρα
Μάλαγα
Τόφας
Γαλατασαράι
Τουρκ Τέλεκομ Άνκαρα

Προτεινόμενα Άρθρα