Χάνει την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα ο Χάνγκα

από AllAboutARIS

Έξι θα είναι τα νέα πρόσωπα στη φετινή ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Απών από την προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, η οποία ξεκινάει στις 23 Αυγούστου, θα είναι ο Άνταμ Χάνγκα. Ο Ούγγρος φόργουορντ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Ιούνιο και αναμένεται να είναι έτοιμος στα μέσα του Οκτώβρη.

Στο μεταξύ, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα έχει έξι νέα πρόσωπα φέτος στους “μπλαουγκράνα”, καθώς το καλοκαίρι αποκτήθηκαν οι Κρις Σίνγκλετον, Κέβιν Πάνγκος, Κάιλ Κούριτς, Αρτέμ Πουστοβόι. Επίσης, ο Ρόλαντς Σμιτς υπέγραψε από πέρυσι για πέντε χρόνια, αλλά παρέμεινε ως δανεικός στη Φουενλαμπράδα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και ο Γιάκα Μπλάζιτς, ο οποίος έπαιζε στην Ανδόρα.

Από εκεί και πέρα, οι “παλιοί” θα είναι οι Πάου Ρίμπας και Άντε Τόμιτς, οι οποίοι αμφότεροι ανανέωσαν, ενώ με συμβόλαιο ήδη δεσμεύονται οι Τομά Ερτέλ, Κεβίν Σεραφέν, Πιέρε Οριόλα, Άνταμ Χάνγκα και Βίκτορ Κλαβέρ.

Τέλος, η μόνη εκκρεμότητα στους Καταλανούς είναι το μέλλον του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Ο “La Bomba” έχει εκφράσει την επιθυμία να αγωνιστεί για ακόμη έναν χρόνο, αλλά η Μπάρτσα του έχει προτείνει να προσφέρει στην ομάδα από άλλο πόστο. Ακόμη, πάντως, δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι με τον εμβληματικό αρχηγό.

Προτεινόμενα Άρθρα