"Ήρθα για τον Αγγέλου, ο ΑΡΗΣ είναι η ομάδα μου"

από AllAboutARIS

Ο Λάκι Τζόουνς έχει αναπτύξει ήδη μία ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο του ΑΡΗ και αυτό φάνηκε χθες μιας και μετά το τέλος της 1st ARIS OPEN DAY, "περικυκλώθηκε" από τους φιλάθλους της ομάδας για μία φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο. Ο Αμερικανός το απολαμβάνει όπως φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Ο Λάκι Τζόουνς τόνισε αρχικά: «Νιώθω ευλογημένος και ενθουσιασμένος που είμαι στον ΑΡΗ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες, δεν βλέπω την  ώρα να παίξουμε το πρώτο μας επίσημο αγώνα. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό, που είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Α1 και δείξαμε καλά στοιχεία. Το τεχνικό τιμ μας έχει προετοιμάσει πολύ καλά, γι αυτό επέλεξα τον ΑΡΗ, για τον υψηλό ανταγωνισμό. Παρέμεινα στην Θεσσαλονίκη και ήρθα στον ΑΡΗ, με αυτόν τον κόσμο, είναι κάτι απίστευτο».

Για το γεγονός ότι παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη αλλά επέλεξε τον ΑΡΗ, ο Αμερικανός είπε: «Αυτό είναι το… μότο μου, ίδια πόλη, ίδιο κίνητρο, διαφορετική ομάδα. Θέλω να βάλω μέσα μου επίσης αυτή την εκπληκτική ατμόσφαιρα των οπαδών του ΑΡΗ, είναι κάτι απίστευτο.

Για το πώς βλέπει την κόντρα του ως παίκτης του ΑΡΗ με την προηγούμενη ομάδα του: «Δεν με ενδιαφέρει η προηγούμενη ομάδα, αλλά μόνο ο ΑΡΗΣ που είναι η ομάδα μου. Θέλω να παίξω σκληρά, να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον ΑΡΗ. Ξέρω για την αντιπαλότητα των δύο ομάδων, ίσως είμαι παραπάνω ενθουσιασμένος να πάω να παίξω μέσα στην έδρα τους. Ανυπομονώ».

Για το πρώτο επίσημο αγώνα στις 20 Αυγούστου με την Δυναμό Τιφλίδας και το κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο ΑΡΗΣ, ο Λάκι Τζόουνς είπε: «Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά μέχρι εκείνη την ημέρα. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι, κάποιοι ίσως να μην πιστεύουν σε εμάς. Το τεχνικό τιμ μας προετοιμάζει άψογα, κάθε μέρα βελτιωνόμαστε στο σώμα και την ψυχή. Δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα παραπάνω, από ότι θα δώσουμε τα πάντα όταν έρθει ο πρώτος επίσημος αγώνας για την νίκη».

Για το γεγονός ότι πρόκειται για μία νέα ομάδα, με πέντε καινούργιους Αμερικανούς, ο παίκτης του ΑΡΗ τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που έχω έρθει σε μία ομάδα όπου όλοι είναι ενθουσιασμένοι, ο ένας καλύπτει τον άλλο και πιέζουν ο καθένας τον εαυτό του κάθε μέρα όλο και περισσότερο. Ο κόουτς θέλει να έχουμε… ελευθερία, όχι πίεση αλλά παράλληλα μας έχει μεταφέρει τους στόχους της ομάδας. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι εκπληκτική».

Όσον αφορά την σχέση του με τον Βαγγέλη Αγγέλου είπε: «Ο κόουτς Αγγέλου ήταν ο λόγος που ήρθα στον ΑΡΗ αλλά και γενικά στην Ελλάδα. Θα πήγαινα στην Κατάγια στην Φινλανδία και απαίτησε από μένα να έρθω εδώ. Μου είπε ότι θα μου αλλάξει την καριέρα. Αυτό έκανα και έτσι έγινε. Στον Προμηθέα όταν πήγα η ομάδα ήταν χαμηλά στην βαθμολογία και στο τέλος δεν παίξαμε στα πλέι οφ για μία νίκη. Μετά πήγα στον Π.Α.Ο.Κ., είχα μία καλή χρονιά. Μου υποσχέθηκε ότι θα με πάει στο επόμενο επίπεδο, έχουμε καλή επικοινωνία και έτσι τον άκουσα και ήρθα».

 

Προτεινόμενα Άρθρα