Το αφιέρωμα του BCL στον ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις και το BCL, παρουσίασε τις 24 ομάδες που θα κάνουν την προσπάθειά τους στους προκριματικούς γύρους, ξεκινώντας από τον ΑΡΗ.

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, αναφέρεται:

“Ο Α΄ προκριματικός γύρος, έχει 24 ομάδες φέτος και όχι 16 όπως την σεζόν 2017-18 και θα πραγματοποιηθεί, σε 11 πόλεις στην Ευρώπη. Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες, υπάρχουν και κλαμπ, τα οποία έχουν πείρα και από τα υψηλά και από τα χαμηλά στρώμα της περσινής κανονικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένου και του ΑΡΗ. Το διάσημο ελληνικό κλαμπ, αντιμετωπίζει την Ντιναμό Τιφλίδας, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Τιφλίδα, πριν το επαναληπτικό στην Θεσσαλονίκη, στις 22/09.

Ο ΑΡΗΣ, όχι μόνο προκρίθηκε από την φάση των ομίλων στην πρώτη του συμμετοχή στο BCL, αλλά έκανε την έκπληξη με την Στρασμπούρ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Πέρυσι, έπαιξε στην φάση των ομίλων, αλλά δεν προκρίθηκε. Ο δέκα φορές πρωταθλητής Ελλάδας, η ομάδα με τους θρυλικούς παίκτες, Νίκο Γκάλη και Παναγιώτη Γιαννάκη, μεταξύ άλλων, έχει προπονητή τον Βαγγέλη Αγγέλου και διαθέτει ένα ταλαντούχο ρόστερ με παίκτες όπως ο Λάκι Τζόουνς, ο Γκάρι Μπελ, ο Μάικ Κάιζερ, ο Γκάρι ΜακΓκί και ο Δημήτρης Φλιώνης.  

Όσον αφορά την Ντιναμό Τιφλίδας, έχασε με συνολική διαφορά 32 πόντων από την Μπανταλόνα, στον Α΄ προκριματικό γύρο”.

Προτεινόμενα Άρθρα