"Ο ΑΡΗΣ είναι σε κλίμα ηρεμίας, "υπερόπλο" ο κόσμος μας"

από AllAboutARIS

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, αφιέρωσε το Β΄ σκέλος της συνέντευξής του στον κόσμο του ΑΡΗ, αναδεικνύοντας την σπουδαιότητα του να έχει ένας Σύλλογος τέτοια υποστήριξη από τους φιλάθλους του.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Χάρης Παπαγεωργίου, άνοιξε τα χαρτιά του, μιλώντας στο AllAboutARIS. Στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε, σχολίασε όλα τα θέματα που απασχολούν την Κ.Α.Ε., αλλά και τα όσα πρέπει να γίνουν από εδώ και στο εξής. Στο Β΄ μέρος της συνέντευξής του που παρουσιάζουμε σήμερα, ο Χάρης Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος βγήκε μπροστά στα δύσκολα και στήριξε την ομάδα.

Αναλυτικά:

Μετά το δύσκολο διάστημα του καλοκαιριού έχει επανέλθει η ηρεμία στην Κ.Α.Ε., αλλά και στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΡΗ, οι οποίοι βλέπουν τα πράγματα να σταθεροποιούνται…

“Εγώ σε καθημερινές επαφές που έχω με τον κόσμο, γιατί είμαι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης, εκείνο που εισπράττω είναι πως ο κόσμος έχει ηρεμήσει. Αυτό είναι σίγουρο. Αντιλαμβάνεται πως γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους να επαναφέρουν τον ΑΡΗ σε μια κανονικότητα. Σίγουρα ο κόσμος του ΑΡΗ έχει εθιστεί από τις περασμένες εποχές, στις κατακτήσεις τίτλων και στις διακρίσεις, αλλά αντιλαμβάνεται και την πεζή πραγματικότητα. Σε κάθε περίπτωση νομίζω πως είναι ήρεμος αλλά συγχρόνως θέλει να δει και αγωνιστικά πώς θα πάει η ομάδα. Είναι ένα ζητούμενο αυτό. Όμως σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι διάκειται ευμενώς και περιμένει θετικά να δει τα πρώτα αποτελέσματα στο γήπεδο”.

Η συμμετοχή του κόσμου σε όλη αυτή την προσπάθεια, ήταν συγκινητική. Ο κόσμος πέρυσι, πέρα από την στήριξη που παρείχε με την φωνή του, προσπάθησε να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για τους παίκτες, μέσα από κουπόνια ενίσχυσης. Και φτάσαμε, πλέον, σε ένα σημείο, που τα πράγματα έχουν ομαλοποιηθεί…

“Ήταν μια τραγική περίοδος και νομίζω έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μια διαφορετική, μια άλλη διοίκηση. Το κλίμα είναι διαφορετικό. Υπάρχει ηρεμία και στους παίκτες αλλά και στην τεχνική ηγεσία. Και νομίζω όλος ο ΑΡΗΣ είναι σε ένα κλίμα ηρεμίας. Ακόμη και τα διοικητικά στελέχη εδώ… Πραγματικά έχουμε όρεξη για να δουλέψουμε ατελείωτες ώρες για να επαναφέρουμε τον ΑΡΗ εκεί που του αξίζει”.

Σε παλαιότερη τοποθέτησή σας, είχατε πει πως, ο κόσμος του ΑΡΗ, είναι το “υπερόπλο” του Συλλόγου…

“Είναι υπερόπλο. Το έχει αποδείξει όλες αυτές τις δεκαετίες. Και στα δύσκολα και στις καλές μέρες του Συλλόγου. Βοηθάει και οικονομικά…. Νομίζω πως η παρουσία του μέσα στο γήπεδο, ο τρόπος που ενθαρρύνει και παροτρύνει τους παίκτες, είναι ό,τι το καλύτερο για κάθε ομάδα. Είμαστε πραγματικά αξιοζήλευτη ομάδα όσον αφορά τον κόσμο της. Είμαστε ένα πρότυπο σίγουρα στην Ελλάδα και από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη όσον αφορά το θέμα της έδρας και της δύναμης που αντλεί η ομάδα από τον κόσμο της”.

Τα διαρκείας έχει, περίπου, δέκα μέρες που κυκλοφόρησαν. Τι εικόνα υπάρχει μέχρι στιγμής;

“Ο κόσμος θέλει να δει 1-2 παιχνιδάκια για να ζεσταθεί περισσότερο. Νομίζω πως αυτή την στιγμή επειδή έτρεξε πιο μπροστά το ποδόσφαιρο, που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και είχαμε αυτές τις εντυπωσιακές επιτυχίες, δικαιολογημένα το ποδόσφαιρο έχει πάρει την μερίδα του λέοντος. Και καλά κάνει. Το ποδόσφαιρο χρειαζόταν αυτή την τονωτική ένεση μετά τα τέσσερα δύσκολα χρόνια που πέρασε. Πάει καλά… Ο κόσμος πήγε, στήριξε την ομάδα, ειδικά στο δεύτερο παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο. Τα διαρκείας εκεί έχουν τρέξει πάρα πολύ από ότι ξέρω. Έτσι, λοιπόν, μοιραία έπεσαν τα φώτα της δημοσιότητας και όλη η αγάπη του κόσμου εκεί πέρα. Εμείς περιμένουμε υπομονετικά. Θα έρθει η σειρά μας… Νομίζω πως με τις πρώτες εμφανίσεις και τα πρώτα δείγματα γραφής που θα δείξει η ομάδα, θα παρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο και στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου, στην ΚΑΕ”.

Τι μήνυμα θα θέλατε να στείλετε στον κόσμο της ομάδας;

“Με την εμπειρία δεκαετιών και βιωμάτων που έχω σε αυτή την ομάδα, θα ήθελα για όλες αυτές τις δεκαετίες να ευχαριστήσω τους πολυάριθμους φίλους του ΑΡΗ που στα εύκολα και στα δύσκολα, είναι δίπλα στην ομάδα. Ο ΑΡΗΣ είναι η κατ’ εξοχήν μπασκετική ομάδα στην Ελλάδα. Έτσι, λοιπόν, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπόρευση και την συμπαράσταση των φιλάθλων όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ δεδομένο πως θα συνεχίσουν να το κάνουν. Αγαπούν το μπάσκετ και τον ΑΡΗ. Και θα συνεχίσουν να το δείχνουν με τον ίδιο και μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν”.

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΡΗ, είναι η ναυαρχίδα του Συλλόγου, είναι το τμήμα με τις περισσότερες διακρίσεις και επιτυχίες και κράτησε ουσιαστικά τον κόσμο τα προηγούμενα χρόνια, που το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν μακριά από την φυσική του θέση…

“Έτσι ακριβώς είναι… Μου κάνει εντύπωση που πολλοί με σταματούν στον δρόμο και μου λένε για το πόσα νέα παιδιά είδαν στο Καυτανζόγλειο (σ.σ. στο ματς του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ με την Α.Ε.Λ.). Τα τελευταία 20 χρόνια η ομάδα στο ποδόσφαιρο πέρασε μεγάλες περιπέτειες. Και εγώ λέω πώς γίνεται να υπάρχουν νέοι φίλοι και οπαδοί του ΑΡΗ μετά από αυτά που πέρασε η ομάδα; Και με τον πολύ κόσμο που συζητάω, αυτό που αναφέρει είναι πως το ‘μπάσκετ κράτησε το φρόνημά τους ψηλά έτσι ώστε να είναι περήφανοι που είναι Αρειανοί’. Το μπάσκετ είναι το πιο προβεβλημένο τμήμα του συλλόγου. Έχει την μεγαλύτερη ιστορία, τις μεγαλύτερες κατακτήσεις τίτλων και διακρίσεων… Αλλά συγχρόνως ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και εγώ πάντα χαίρομαι για όλα τα τμήματα του συλλόγου και ειδικά για το ποδόσφαιρο που πάει καλά και είναι το πιο λαοφιλές άθλημα”.

Προτεινόμενα Άρθρα