Πολλά γνώριμα πρόσωπα

από AllAboutARIS

Στο σημερινό φιλικό του ΑΡΗ με τν Ήφαιστο Λήμνου, θα σμίξουν πολλά γνώριμα πρόσωπα.

Τελευταίο φιλικό προετοιμασίας σήμερα στις 17:30 στο Παλέ για τους κίτρινους, οι οποίοι την Πέμπτη 20/09, ξεκινούν τα επίσημα παιχνίδια. Στο σημερινό παιχνίδι, θα σμίξουν πολλά γνώριμα πρόσωπα που είτε συνεργάστηκαν στον ΑΡΗ, είτε σε άλλες ομάδες στο παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μούρτος μετά από μία δεκαετία στον ΑΡΗ, αποχώρησε το καλοκαίρι από τους κίτρινους και υπέγραψε με την ομάδα της Λήμνου. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος, γνωρίζει, επίσης, πολύ καλά το Αλεξάνδρειο, καθώς φόρεσε την φανέλα του ΑΡΗ για τέσσερα χρόνια (2002-2006). Από την πλευρά του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον ΑΡΗ, το 2014 και θα συναντήσει του Κάιζερ και ΜακΓκί, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στην Κύμη, πέρυσι.

Από εκεί και πέρα, θα συναντηθούν ξανά ο Δημήτρης Βεργίνης με τον Αντουέιν Ουίγκινς, που ήταν συμπαίκτες πέρυσι στο Λαύριο και ο Μπορίς Νταλό με τον Τάιρον Μπράζελτον, που αγωνίστηκαν μαζί στον Πανιώνιο πέρυσι.

Κοινό παρελθόν, υπάρχει και στους προπονητές. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος την σεζόν 2011-12, ήταν ασίσταντ στον ΑΡΗ, όπως και ο Θανάσης Μολυβδάς που ήταν πέρυσι στο πλευρό του Βαγγέλη Αγγέλου, αλλά και παλαιότερα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Προτεινόμενα Άρθρα