Αυτή είναι η Νίζνι

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ ξεπέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Ντιναμό Τιφλίδας και πλέον στρέφει την προσοχή του στα ματς με τη Νίζνι.

Η ρώσικη ομάδα, ξεκίνησε και αυτή την πορεία της από τον Α΄ προκριματικό γύρο του BCL, αντιμετωπίζοντας την Πόρτο. Στην Πορτογαλία, επικράτησε δύσκολα της αντιπάλου της με 85-86, αλλά στο ματς στο Νόβγκοροντ, έκανε επίδειξη δύναμης και κέρδισε με 92-49.

Η ομάδα του Ζόραν Λούκιτς, στηρίζεται σε μία πεντάδα παικτών, η οποία κάνει όλη την δουλειά, τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Πρόκειται για τους Κέντρικ Πέρι, Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, Ρόντερικ Όντομ, Μαξίμ Γκριγκόριεφ και Αρτέμ Κομόλοφ. Οι συγκεκριμένοι παίκτες, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει στο ρόστερ της η Νίζνι και αυτοί ήταν που διακρίθηκαν στα ματς με την Πόρτο. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι παίκτες στο ρόστερ, όπως ο Άαρον Μπρουσάρντ, αλλά ο ρόλος τους είναι περισσότερο υποστηρικτικός.

Στα παιχνίδια με την Πόρτο, η Νίζνι στερήθηκε τις υπηρεσίες των Τσεράποβιτς και Στρέμπκοφ, οι οποίοι είναι τραυματίες και το αν θ’ αγωνιστούν κόντρα στον ΑΡΗ, παραμένει άγνωστο. Εκτός, λόγω τραυματισμού, είναι και ο Αντίποφ, ο οποίος υποβλήθηκε σ’ επέμβαση στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα