Οι "πυλώνες" της Νίζνι

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ δίνει αύριο στις 19:00 την πρώτη μάχη με τη Νίζνι, στον Β΄ προκριματικό γύρο του BCL και το AllAboutARIS, παρουσιάζει τους παίκτες που έχουν κάνει μέχρι στιγμής την διαφορά, για την ρωσική ομάδα.

Η ρωσική ομάδα, διαθέτει μία πεντάδα ικανότατων παικτών, πάνω στην οποία στηρίζεται και το αμυντικό και το επιθετικό της παιχνίδι. Ξεκινώντας από το κομμάτι της επίθεσης -και πιο συγκεκριμένα αυτό της παραγωγικότητας-, εκεί ξεχωρίζει ο Μαξίμ Γκριγκόριεφ. Ο Ρώσος γκαρντ, είναι ο πρώτος σκόρερ με 19 πόντους μ.ο. και ο πιο εύστοχος παίκτης των Ρώσων στα τρίποντα, με ποσοστό ευστοχίας 54,5%, πίσω από τα 6,75. Στο κομμάτι των ριμπάουντ, ξεχωρίζει ο Ρόντερικ Όντομ. Ο Αμερικάνος ψηλός, είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για την αθλητικότητά του και μαζεύει 5,5 σκουπίδια κατά μ.ο. Επιπλέον, είναι και ο πρώτος μπλοκέρ της ομάδας του, με 1 μπλοκ ανά παιχνίδι. Στον τομέα της δημιουργίας, κυρίαρχος είναι ο Κέντρικ Πέρι. Ο Αμερικάνος γκαρντ, είναι ο κινητήριος μοχλός της Νίζνι και αυτός που δίνει τον ρυθμό στην επίθεση. Κατά μ.ο., μοιράζει 7,5 ασίστ ενώ σημαντική είναι η συνεισφορά του και στα κλεψίματα, με 2,5 μ.ο. Ο Κέντρικ Πέρι, είναι ο κορυφαίος παίκτης της Νίζνι σε απόδοση, με 23 βαθμούς στο ranking, κατά μ.ο.

Από εκεί και πέρα, ο ΑΡΗΣ πρέπει να προσέξει τον Ουζίνσκι, που είναι ο πιο εύστοχος παίκτης στα δίποντα, με ποσοστό 83,3%, αλλά και τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς, ο οποίος είναι σημείο αναφοράς στην ρακέτα της ρωσικής ομάδας και πολλές επιθέσεις εκδηλώνονται από τα χέρια του.

Προτεινόμενα Άρθρα