"Στοπ" σε Πέρι

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί σήμερα στις 19:30 τη Νίζνι, με στόχο να τελειώσει τη υπόθεση πρόκριση και ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου, θα είναι να περιορίσει την δράση του Κέντρικ.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει η ρωσική ομάδα, κάτι που αποδείχθηκε και στο πρώτο ματς. Ο Πέρι είναι game changer, είναι ο παίκτης ο οποίος θα πάρει τις προσπάθειες, για να “ξεκολλήσει” επιθετικά την ομάδα του. Στην αναμέτρηση στο Νόβγκοροντ, ο ΑΡΗΣ στο Α΄ ημίχρονο έκανε πολύ καλή δουλειά επάνω στον Αμερικάνο, ο οποίος έμεινε χαμηλά σε παραγωγικότητα. Στο Β΄ ημίχρονο όμως, ανέβασε την απόδοσή του και σκόραρε 20 πόντους, ξαναβάζοντας, ουσιαστικά, τους Ρώσους στο παιχνίδι.

Σήμερα, οι “κίτρινοι” θα επιδιώξουν να μην δώσουν χώρο και χρόνο στον Πέρι να εκτελέσει ή να δημιουργήσει για τους συμπαίκτες του. Θέλουν να τον βγάλουν -και να τον κρατήσουν- εκτός ρυθμού, να τον κουράσουν και να τον φθείρουν. Ο ΑΡΗΣ, διαθέτει παίκτες στην περιφέρειά που μπορούν να επιφορτιστούν με το μαρκάρισμά του και να τον αποτρέψουν να βρει τα πατήματά του.

Προτεινόμενα Άρθρα