Δύσκολα αντιμετωπίζεται, όταν βρει ρυθμό

από AllAboutARIS

Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών και 54 δευτερολέπτων, ο ΑΡΗΣ κατάφερε ν’ αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα και να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση της νίκης.

Ο ΑΡΗΣ πάλεψε στα ίσια κόντρα στον Παναθηναϊκό και κατάφερε στο Δ΄ δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με αντεπίθεση διαρκείας να βάλει “φωτιά” στο παιχνίδι και να επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση της νίκης.

Στα 7:37 πριν το τέλος του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορά 16 πόντων (53-69) κι έδειχναν να έχουν τον έλεγχο. Οι παίκτες του ΑΡΗ όμως βρήκαν τον τρόπο ν’ αντιδράσουν και να μειώσουν την απόσταση στους πέντε πόντους (64-69). Μέσα σε διάστημα δύο λεπτών και 54 δευτερολέπτων, οι “κίτρινοι” έτρεξαν σερί 11-0 (με 4 πόντους του ΜακΓκί, 5 του Χάρις και 2 του Τζόουνς), μπλοκάροντας με την καλή τους άμυνα, επιθετικά, τον Παναθηναϊκό ο οποίος σε αυτή την χρονική απόσταση υπέπεσε σε τρία λάθη και αστόχησε σε δύο δίποντα και δύο βολές. Ο ΑΡΗΣ εχθές, έδειξε πως όταν βρίσκει τα πατήματά του και πηγαίνει στο τέμπο που τον βολεύει, αντιμετωπίζεται πολύ δύσκολα, ακόμα και από ομάδες τοπ επιπέδου.

Προτεινόμενα Άρθρα