Ο Λευτέρης Μποχωρίδης

"Μέσα" ο Μποχωρίδης, έτοιμος ο ΑΡΗΣ

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης, προπονήθηκε κανονικά και είναι στην διάθεση του προπονητή του, για το αυριανό ματς με την φιλανδική ομάδα. #ARISBC #ARIS

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε με μία προπόνηση την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με την Κατάγια, με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του κόουτς Αγγέλου.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση της Κ.Α.Ε., αναφέρει:

“Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε σήμερα (16/10) ο ΑΡΗΣ την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής (17/10, 19:00) πρεμιέρας του στο FIBA Europe Cup, κόντρα στην Kataja Basket, που θα γίνει στο “Nick Galis Hall”. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης συμμετείχε κανονικά στη μεσημεριανή προπόνηση, από την οποία δεν απουσίασε κανείς.

Πριν μπουν στο γήπεδο οι παίκτες, έγινε ανάλυση της φινλανδικής ομάδας με τη χρήση video”.

Συνάντηση εκπροσώπων ΑΡΗ και Π.Α.Ο.Κ. με τον εισαγγελέα
Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση εκπροσώπων ΑΡΗ και Π.Α.Ο.Κ. με τον εισαγγελέα
Επόμενο άρθρο Έφτασε Θεσσαλονίκη η Κατάγια
Έφτασε Θεσσαλονίκη η Κατάγια

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News