Οι "στυλοβάτες" της Κατάγια

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί σήμερα στις 19:00, στο Nick Galis Hall, την Κατάγια και το AllAboutARIS, παρουσιάζει τους παίκτες της φιλανδικής ομάδας, οι οποίοι έχουν ξεχωρίσει στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

Ξεκινώντας από το παραγωγικό κομμάτι, καλύτερος σκόρερ της Κατάγια, είναι ο Ράιν Ράιτ, με 12,5 πόντους μ.ο. και τον ακολουθεί ο Ιλάρι Σέπαλα με 12,3. Διψήφιο αριθμό πόντων, έχουν και οι Τζέφερσον, Πάλμι, με 11,5. Ο Ράιαν Ράιτ, πέρα από πρώτος σκόρερ, είναι και ο πιο εύστοχος παίκτης των Φιλανδών στα δίποντα, με ποσοστό ευστοχίας 63,2% ενώ πίσω από την γραμμή των 6,75, ο πιο αξιόπιστος είναι ο Άτε Πέρτου, με 60%. Από το σημείο των βολών, οι Μάλινγκς, Βατάγια και Σέπαλα, είναι αυτοί που δεν έχουν χάσει σουτ.

Στο κομμάτι των ριμπάουντ ξεχωρίζει ο Χόλις Τζέφερσον με 6,8 “σκουπίδια” μ.ο. ενώ στις ασίστ, ο Ντάνιελ Μάλινγκς με 4,8 τελικές πάσες. Ο Καναδός γκαρντ, είναι και ο καλύτερος “κλέφτης” της ομάδας του, με 2 κλεψίματα ανά αγώνα. Δύο μπλοκ μ.ο. έχει ο Τόμι Χουολίλα, επίδοση που είναι και η κορυφαία για την ομάδα του, στην συγκεκριμένη στατισιτική κατηγορία. Σε ό,τι αφορά το ranking, ακόμη μία πρωτιά κατέχει ο Ράιαν Ράιτ, με 14,3 βαθμούς, στο σύστημα αξιολόγησης.

Προτεινόμενα Άρθρα