Τέλος ο Λου από τους Καβαλίερς!

από Γιώργος Γκάτος

Εξ αρχής το έργο των Κλίβελαντ Καβαλίερς στη σεζόν αναμενόταν δύσκολο. Η αποχώρηση του Λεμπρόν Τζέιμς από την ομάδα χαμήλωσε αισθητά το επίπεδο των "ιπποτών", οι οποίοι ήθελαν μέσα από την ομαδική δουλειά να καλύψουν το κενό του.

Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου καλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Κι αυτό γιατί μετά το πέρας των 6 πρώτων αγώνων της regular season οι φιναλίστ των περσινών τελικών μετρούν ισάριθμες ήττες, παρουσιάζοντας κακή εικόνα αγωνιστικά.

Στο πλαίσιο αυτό οι διοικούντες αναζητούσαν ένα… ηλεκτροσόκ, ώστε να υπάρξει άμεσα αντίδραση, αλλά και να έρθουν αποτελέσματα. Και η πρώτη κίνηση που έκαναν σχετιζόταν με τον Τάιρον Λου.

Όπως αναφέρουν Μέσα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ο GM των “Καβς”, Κόμπι Άλτμαν, ενημέρωσε τόσο τον νεαρό κόουτς, όσο και τους παίκτες της ομάδας, πως ο Λου δεν θα συνεχίσει στη θέση του head coach, με τους Καβαλίερς να αναζητούν ήδη τον επόμενο προπονητή τους.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο άλλοτε προπονητής των Μιλγουόκι Μπακς, Λάρι Ντροτυ, το όνομα του οποίου βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας από το Οχάιο.

Προτεινόμενα Άρθρα