Άνετες νίκες για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

από AllAboutARIS

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Καταλανούς να ρίχνουν 100άρα στην Μούρθια (105-73), την ίδια στιγμή που η Ρεάλ επικράτησε εύκολα, εκτός έδρας της Φουενλαμπράδα (95-80).

Τον τελευταίο καιρό η Μπαρτσελόνα βαδίζει από νίκη σε νίκη τόσο στην ACB, όσο και στην Euroleague. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς απέδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι που… βίωσε και η Μούρθια. Οι Καταλανοί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τελικό 105-73 αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης. Οι “Μπλαουγκράνα” πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα και δίχως να κοιτάξουν πίσω κατάφεραν να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Γιάκα Μπλάζιτς (18 πόντοι και 8 ριμπάουντ) και Τόμας Ερτέλ (15 πόντοι, 6 ασίστ) ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν για την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει συγκάτοικο στην κορυφή την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Μαδριλένοι αντιμετώπισαν την Φουενλαμπράδα εκτός έδρας και κατάφεραν να φτάσουν σε μια άνετη νίκη με 95-80. Η τριάδα των Γιουλ (17 πόντοι), Ταβάρες (12 πόντοι) και Ράντολφ (11 πόντοι) οδήγησαν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα