Δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές παικτών ο ΑΡΗΣ

από Γιώργος Γκάτος

Ο Βαγγέλης Αγγέλου απέκλεισε το ενδεχόμενο αλλαγής αθλητών

Ο τεχνικός του ΑΡΗ μίλησε στη Media Day για ενδεχόμενη ενίσχυση της ομάδας, κάτι που δεν θα συμβεί. Εξήγησε τα όσα έγιναν με τον Νώντα Παπαντωνίου και στη συνέχεια απέρριψε μερικές περιπτώσεις παικτών για διαφορετικούς λόγους.

Συγκεκριμένα, για αυτό το θέμα τόνισε:

Για ενδεχόμενη ενίσχυσης της ομάδας:

Το σκεφτήκαμε. Καταρχάς, πάντα πιστεύω ότι η καλύτερη αλλαγή που μπορείς να βάλεις σε μια ομάδα είναι ο ανταγωνισμός. Σκεφτήκαμε να βάλουμε τον Παπαντωνίου μαζί με τους υπόλοιπους γκαρντ. Βάλαμε την πρόκληση της απειλής σε κάποιους παίκτες. Εγώ, προσωπικά το έκανα στον Νταλό. Του είπα “κοίταξε, θα μπει ακόμα ένα παίκτης γιατί πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός σε κάνει καλύτερο”. Κάναμε μια εξαιρετική προσέγγιση παρ’ όλα τα αρνητικά που υπήρχαν με τον κόσμο του ΑΡΗ που δεν ήθελε. Σκεφτήκαμε όλα αυτά τα πράγματα. Μίλησα εγώ προσωπικά με τον Παπαντωνίου και τον κ. Γουλιέλμου που δεν ήταν ζεστός γιατί υπήρχε μια εξωτερική πίεση. Κάναμε αυτό που μπορούσαμε. Λειτουργήσαμε άψογα αλλά τελικά διαφωνήσαμε. Πάντα πρέπει να είμαστε “on time” και “on target”. Είχαμε πάρει την απόφαση μας από νωρίς και είμα χαρούμενος. Έχουμε μια αξιοπρέπεια. Το εξήγησα και στους παίκτες. Όπως υπάρχει η αλήθεια της κριτικής, υπάρχει και της επικοιωνίας. Κάποιες άλλες λύσεις που υπάρχουν, όχι απλά δεν τις βλέπω, αλλά δεν τις ακούω.”

Για τα ονόματα που απορρίφθηκαν:

Ο Γουέαρ που ήταν στο Λούισβιλ παλιά και είχε σοβαρό τραυματισμό, ο Κάρσον που ήταν πέρσι στον Κόβοιβο, αλλά και οι Τσούπκοβιτς και Ντεκόζι. Και οι τέσσερις παίκτες, με τα δικά μου κριτήρια, δεν μπορούν να είναι σε αυτή την ομάδα. Το θέμα του ban, είναι άλλο θέμα.”

Προτεινόμενα Άρθρα