Οι "κινητήριοι μοχλοί" του Περιστερίου

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται αύριο, Κυριακή, το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Betshop Basket League και το AllAboutARIS, εστιάζει στους παίκτες της ομάδας του Αργύρη Πεδουλάκη, που ξεχωρίζουν στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

Ξεκινώντας από το παραγωγικό κομμάτι, ο Ράιαν Χάροου είναι ο πρώτος σκόρερ, με 16,2 πόντους μ.ο. (είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος, πίσω από τον Μπαρτ) και τον ακολουθεί ο Γκρέι, με 13,2. Στα ριμπάουντ, ξεχωρίζει ο Έντουαρντ Ντάνιελ με 6,2 ανά παιχνίδι ενώ στις ασίστ την πρωτοκαθεδρία έχει ο Χάροου, με 5,8 τελικές πάσες. Ο Αμερικάνος γκαρτν, είναι ο καλύτερος “κλέφτης” της ομάδας του, με 1 κλέψιμο μ.ο και ο παίκτης που κάνει τα περισσότερα λάθη (3,6). 4,8 φάουλ ανά αγώνα κερδίζει ο Βασιλόπουλος και ξεχωρίζει στην συγκεκριμένη κατηγορία και κάνει 0,6 τάπες ανά παιχνίδι, όσες και ο Μπεντίλ.

Αποτελεσματικότερος παίκτης μέσα από τα 6,75, είναι ο Χάροου, με 65,7% ευστοχία. Ο Γκρέι είναι ο πιο αξιόπιστος σουτέρ τριών πόντων του Περιστερίου, με 50% ευστοχία από την περιφέρεια ενώ ο Βασιλόπουλος είναι αλάνθαστος από την γραμμή των βολών, με 15/15, μέχρι στιγμής.

Τέλος, ο Στίβεν Γκρέι παίρνει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από κάθε άλλον συμπαίκτη του (27:51) ενώ ο Ράιαν Χάροου, είναι ο παίκτης με την καλύτερη αξιολόγηση (94).

Προτεινόμενα Άρθρα