Οι… παλιοί και οι “πρωτάρηδες” του ντέρμπι

από AllAboutARIS

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, έτσι και στο πρώτο φετινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΡΗ και Π.Α.Ο.Κ., ορισμένοι παίκτες θα πάρουν το "βάπτισμα του πυρός".

Αυτού του είδους τα παιχνίδια, μένουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό των αθλητών και η συμμετοχή σε αυτά, αποτελεί “παράσημο” για την καριέρα τους. ΑΡΗΣ και Π.Α.Ο.Κ., έχουν στο ρόστερ τους παίκτες οι οποίοι έχουν φάει με το κουτάλι τις μεταξύ τους μάχες, έχουν όμως και αθλητές, που θα παίξουν για πρώτη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Ξεκινώντας από τους… παλιούς, βλέπουμε ότι και στα δύο στρατόπεδα, υπάρχουν παίκτες με παρελθόν στο ντέρμπι. Από πλευράς ΑΡΗ είναι οι Βεργίνης (έχει ζήσει το ντέρμπι και από την απέναντι πλευρά, καθώς έχει παίξει και στον Π.Α.Ο.Κ.), Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ και Χρηστίδης. Όσον αφορά τον Λάκι Τζόουνς, έχει ζήσει αυτό το ματς, φορώντας όμως την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. Αύριο, θα το ζήσει και ως παίκτης του ΑΡΗ.

Από πλευράς Π.Α.Ο.Κ. οι παίκτες που έχουν παίξει ξανά στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι οι Κόνιαρης, Τέπιτς, Γκος και Χάτσερ (είναι επίσης και οι Μαργαρίτης, Τσόχλας, οι οποίοι όμως τραυματίες και δεν θ’ αγωνιστούν αύριο). Όσο για τους Χρυσικόπουλο, Ζάρα και Αθηναίου, ισχύει ό,τι και για το Λάκι Τζόουνς. Έχουν παίξει σε ντέρμπι με την φανέλα του ΑΡΗ, στο παρελθόν.

Πάμε και στους… ρούκι του ντέρμπι. Από τον ΑΡΗ, για πρώτη φορά σε Π.Α.Ο.Κ.-ΑΡΗΣ, θα παίξουν οι Κάιζερ, Νταλό, Σλαφτσάκης, ΜακΓκί, Χάρις και Αγγέλου. Από τον Π.Α.Ο.Κ. είναι οι Τζαμάλ Τζόουνς, Μορέιρα, Σχίζας και Γκάρετ.

Προτεινόμενα Άρθρα