Τα “κιτρινόμαυρα” ρεκόρ του ντέρμπι

από AllAboutARIS

Μια σειρά από ατομικά ρεκόρ, κατέρριψαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Π.Α.Ο.Κ., οι παίκτες του ΑΡΗ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει, το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ:

*Ο Μπορίς Νταλό ήταν ο καλύτερος του ΑΡΗ στην Πυλαία. Ο Γάλλος σημείωσε ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα μοιράζοντας εννιά ασίστ, δύο περισσότερες από το προηγούμενο καθώς είχε επτά με τον Πανιώνιο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Ο Νταλό τελείωσε το ντέρμπι έχοντας 25 βαθμούς στο ranking ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του στο φετινό Πρωτάθλημα ήταν εκείνη των 13 κόντρα στον Πανιώνιο. Στατιστικά ο γκαρντ του ΑΡΗ έκανε την καλύτερη από τις 29 εμφανίσεις του στην Betshop Basket League αφού είχε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, στο περσινό ματς του Πανιωνίου με το Ρέθυμνο Cretan Kings στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

*Σε διπλό επίτευγμα έφτασε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Με τους 12 πόντους του ξεπέρασε τους 800 στην Basket League ενώ έχοντας 3/5 τρίποντα, έφτασε τα 100 εύστοχα στην κατηγορία. Έχει πλέον 100/294 (34,01%).

*Παρότι δεν έμεινε στο παρκέ για κάτι λιγότερο από 13 λεπτά, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης πρόλαβε να μοιράσει τέσσερις ασίστ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του στην κατηγορία. Τέσσερις είχε και ως παίκτης του Απόλλωνα Πατρών στο προπέρσινο παιχνίδι με τον Προμηθέα για τη 18η αγωνιστική.

*Έχοντας 2/4 δίποντα ο Λάκι Τζόουνς ξεπέρασε τα 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Έχει πλέον 101/224 δίποντα (45,08%).

*Ο Ραμόν Χάρις που είχε σημαντική συμβολή στην εικόνα του 2ου ημιχρόνου για τον ΑΡΗ, με τους 14 πόντους του ξεπέρασε τους 300 στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες εκτέλεσαν με υψηλά ποσοστά, αμφότερες έμειναν κάτω από τα 30 ριμπάουντ. Έχοντας 24 μάλιστα ο ΑΡΗΣ σημείωσε αρνητικό ρεκόρ για τη φετινή Betshop Basket League αφού το προηγούμενο ήταν τα 26 που είχε χθες το Περιστέρι Βίκος Cola κόντρα στο Λαύριο Aegean.

Προτεινόμενα Άρθρα