Ξεκίνησε για τα "παράθυρα" η Εθνική

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Εθνική Ανδρών ξεκίνησε την προετοιμασία της για τα "παράθυρα" με 14 παίκτες στο ΟΑΚΑ, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.

Aναλυτικά η σχετική ενημέρωση της ΕΟΚ για την “πρώτη” της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Γερμανία και Σερβία:

Με παρόντες τους 14 παίκτες που είχε καλέσει ο προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος, η Εθνική Ανδρών άρχισε σήμερα από το ΟΑΚΑ την προετοιμασία της για το προτελευταίο «παράθυρο» των Προκριματικών αγώνων του Παγκοσμίου κυπέλλου 2019 για το οποίο έχει ήδη εξασφαλιστεί η  πρόκριση.

Πρόκειται για τους δύο αγώνες με την Γερμανία (Παρασκευή 30/11, Πάτρα) και την Σερβία (Δευτέρα 3/12, Βελιγράδι), με την Εθνική να αναχωρεί το πρωί της Τρίτης (27/11) για την Πάτρα από όπου θα επιστρέψει αμέσως μετά το ματς, ενώ το ταξίδι για το Βελιγράδι είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (2/12).

Οι 14 παίκτες που έδωσαν το παρών στην πρώτη προπόνηση είναι οι, Γιάννης Αθηναίου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Μαυροειδής, Βασίλης Μουράτος, Γιάννης Μπουρούσης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Χρήστος Σαλούστρος, Μιχάλης Τσαϊρέλης και Λίνος Χρυσικόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα