Παπαγεωργίου για ντεμπούτο Γκάλη: "Σαν να μην πέρασε μια μέρα"

από Γιώργος Γκάτος

Παράλληλα, στάθηκε και στην διοργάνωση του Final Four την οποία χαρακτήρισε "εξαιρετική".

Για τα χρόνια που πέρασαν από το ντεμπούτο του “Νικ”:

“Αυτό συζητούσαμε με τον Νίκο. Σαν να πέρασε μια μέρα. Ο ίδιος μου ανέφερε ότι σαν σήμερα ήταν πρώτη μας κοινή εμφάνιση στο γήπεδο και μου έλεγε και λεπτομέριες για την αγωνιστική μας δράση. Ήταν πράγματι συγκινητικό. Πέρασαν 39 χρόνια.”

Για την υποδοχή του Νικ:

“Είχαμε πάρει τις πληροφορίες μας και θέλαμε να τον εντάξουμε στο δυναμικό του ΑΡΗ πάση θυσία. Με την παρέμβαση και την οικονομική ενίσχυση των οικονομικών παραγόντων του ΑΡΗ έγινε δυνατό. Θυμάμαι πραγματικά με τι ανυπομονησία και εμείς σαν συμπαίκτες αλλά και ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο, περιμέναμε να δού τη πρώτη του εμφάνιση. Δεν υπήρχε η εικόνα που υπάρχει σήμερα. Ήθελαν να δουν αυτόν τον Νίκο Γκάλη, τον υπεραθλητή από την Αμερική.”

Για το πόσο δύσκολο ήταν να μαρκάρει τον Νικ:

“Εγώ ήμουν συμπαίκτης του στην βασική πεντάδα. Δεν ξέρω πόσο υπέφερε η δεύτερη πεντάδα από τους ελιγμούς του Νίκου. Μας ανέβασε αγωνιστικά.”

Για το Final Four:

“Συζητούσαμε με τον Νικ, πόσα αποθέματα ψυχής έχουν αυτά τα παιδιά γιατί πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους. Αξίζουν τον θαυμασμό όλων μας. Οργανωτικά έχουμε πάει εξαιρετικά. Έχουμε αποσπάσει τα συγχαρητήρια όλων που πήρε άριστα όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις που κάναμε. Πέρασαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου με τον προπονητή. Έδωσαν αίμα για καλό σκοπό. Είχαμε επίσης και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις παράλληλα με το Final Four.”

Προτεινόμενα Άρθρα