"Δύσκολο το πρόγραμμα, αλλά πρέπει να τα δίνουμε όλα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Να είμαστε υγιείς και προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια"

Στα δύσκολα παιχνίδια που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ αλλά και στη δική του παρουσίασ αναφέρθηκε ο Μπορίς Ντάλο, με δηλώσεις που έκανε κατά την παρουσία του στη χθεσινή αιμοδοσία της ΚΑΕ.

Για την αιμοδοσία: “Ξέρεις, είναι πολύ καλό γιατί πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και πιστεύω πως είναι μια ωραία εκδήλωση για να βοηθήσεις τον κόσμο. Είμαι χαρούμενος που έκανα κάποιος ανθρώπους να έρθουν εδώ”.

Για το ότι ο ΑΡΗΣ δεν είναι μόνο ένα μπασκετικό τμήμα: “Ο ΑΡΗΣ είναι κάτι περισσότερο από ένα τμήμα μπάσκετ. Θέλουμε να δείξουμε στον καθένα ότι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο”.

Ενώ για την πορεία της ομάδας και το πρόγραμμα, τόνισε: “Φυσικά είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα αλλά σε κάθε παιχνίδι πρέπει να τα δίνεις όλα. Φυσικά θα πάμε για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε υγιείς και προετοιμασμένοι για αυτά τα παιχνίδια. Θα δούμε τι θα γίνει”.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ που ήταν το καλύτερο του και το τι να περιμένουμε από αυτόν: “Προσπαθώ να προετοιμαστώ για κάθε παιχνίδι. Προφανώς, δεν προσπαθώ να παίξω άσχημα αλλά θα γίνει και αυτό. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί. Προσπαθώ να βελτιωθώ βήμα με βήμα”.

Προτεινόμενα Άρθρα