Προστατεύει την ρακέτα του, την βγάζει στην περιφέρεια

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει στραμμένη την προσοχή του στο ματς του Σαββάτου με την Α.Ε.Κ. και ένα από τα πράγματα που θα επιδιώξουν οι “κίτρινοι”, θα είναι να θωρακίσουν την ρακέτα τους και ν’ αναγκάσουν τον αντίπαλο να βγει στην περιφέρεια και να σουτάρει τρίποντα.

Η Α.Ε.Κ. έχει δώσει τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο νίκες και δύο ήττες. Η Ένωση, είναι ομάδα που αρέσκεται στο να παίζει κοντά στο καλάθι και ν’ αξιοποιεί τους ψηλούς της. Ειδικά όταν στο παρκέ βρίσκεται ο Βινς Χάντερ αρκετές μπάλες πηγαίνουν στα χέρια του, είτε μετά από συνεργασίες πικ εν ρολ, είτε από την περιφέρει στο χαμηλό ποστ, για να παίξει ένας εναντίον ενός με τον αντίπαλο ψηλό.

Ο ΑΡΗΣ, γνωρίζει ότι η αντίπαλός του, εκδηλώνει έναν μεγάλο όγκο επιθέσεων, μέσα από το ζωγραφιστό, κάτι το οποίο στο προσεχές ματς θέλει να το αποτρέψει και με την άμυνά του, να την αναγκάσει να βγει στην περιφέρεια και να σουτάρει τρίποντα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια της, η Α.Ε.Κ. σουτάρει με 35,7% και μόνο στο ματς με το Περιστέρι, είχε καταφέρει να σημειώσει διψήφιο αριθμό τριπόντων.

Προτεινόμενα Άρθρα