"Την πίεση, εγώ…"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Ευχαριστώ πολύ για την αρνητική κριτική…

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας λογική την αγανάκτηση του κόσμου μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της ομάδας

Για τον αγώνα: “Το ματς έχει πολλές αναγνώσεις. Το χάσαμε από τις κατοχές. Το μπάσκετ έχει δύο κατηγορίες. Κατοχές και αποφάσεις. Δεν έχουμε ακόμα καλές αποφάσεις σε αυτοματισμούς. Τα 13 επιθετικά ριμπάουντ και τα 17 λάθη, ήταν καθοριστικά και αβίαστα. Η ΑΕΚ είναι πρώτη σε κλεψίματα. Εχει καλή αντίδραση στα χέρια. Το είχαμε επισημάνει. Η τρίτη ανάγνωση, είναι οι αποφάσεις. Είναι πολύ σημαντική η κάθε κατοχή και να διαβάζεις τι θέλει ο αντίπαλος. Σε δύο άουτ δώσαμε τέσσερις εύκολες βολές και ε΄τσι χάσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς δεν έχουμε άλλο δρόμο αλλά να συνεχίσουμε”.

Για τα στατιστικά και την εικόνα της ομάδας: “Το πρόβλημα είναι στο ροτέισον. Οταν βγάζεις τους βασικούς, πως κρατάς την επαφή με το σκορ και την άμυνα. Η ΑΕΚ, μας έπσασε όλα τα σκριν. Είχαμε χαμηλό ποσοστό στα πικ εν ρολ. Δεν ερμηνεύεται η εικόνα της ομάδας με αριθμούς”.

Για τα όσα είπε στα αποδυτήρια και την κατάσταση στην ομάδα: “Εγώ παίρνω την πίεση. Είναι λογική η αγανάκτηση του κόσμου. Ο Αγγέλου ξέρει τι πρέπει  να κάνει. Ευχαριστώ πολύ για την αρνητική κριτική. Σέβομαι και ακούω ό,τι λέει ο καθένας. Οι παίκτες πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι και την καλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα. Την πίεση, εγώ…”

Προτεινόμενα Άρθρα