Αγγέλου: "Δεν μπορούμε να βρούμε σταθερότητα ανάμεσα σς 2ο και 3ο δεκάλεπτο"

από AllAboutARIS

Το 21-6 του τρίτου δεκαλέπτου, ήταν το σημείο που έκρινε το ματς σύμφωνα με τον Βαγγέλη Αγγέλου, ο οποίος στάθηκε και στην αδυναμία της ομάδας να παρουσιάσει σταθερότητα μεταξύ 2ης και 3ης περιόδου.

“Συγχαρητήρια στον προμηθέα για τη νίκη του. Ήταν ένα παιχνίδι από αυτά που δεν μπορείς να ερμηνεύσεις την εξέλιξή του. το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καθοριστικό, το 21-6 ήταν καθοριστικό και αυτό θα πρέπει να αναλυθεί. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε από τακτικής πλευράς τις παραμέτρους του παιχνιδιού και στα στοιχεία που κάνουν το παιχνίδι του Προμηθέα επιθετικό. Είναι η πρώτη ομάδα στα επιθετικά ριμπάουντ, το ελέγξαμε, είναι η δεύτερη ομάδα στα κλεψίματα, το ελέγξαμε και προσπαθώντας να βρούμε μέσα του 2ου και αρχές του 3ου δεκαλέπτου ένα ροτέσιον για την ομάδα μας, να μπορέσουμε να έχουμε μία επιθετική έκφραση και να δούμε τα miss-match της αντίπαλης ομάδας, δεν καταφέραμε τίποτα. Όχι μόνο επειδή εμείς δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά κι επειδή ο Προμηθέας ήταν επιθετικός και αποφασιστικός και εκεί επιβλήθηκε στην ομάδα μας.

Στο Β΄ ημίχρονο αποφασίσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα. Πολύ δύσκολα μπορείς να παίζεις σε αυτόν τον ρυθμό και χρειάζεται συγκέντρωση και ετοιμότητα σε όλους τους παίκτες. Στα τελευταία τρία τέσσερα λεπτά, έκεί όπου συμβαίνουν τα πάντα, πάλι είχαμε τέσσερις αποφάσεις αντίθετες από αυτό που έπρεπε. Χάσαμε δύο αμυντικά ριμπάουντ, δύο βολές και είχαμε δύο κακές επιλογές στην επίθεση. Έξι λάθος κατοχές που μας στοίχισαν, παρ’ όλο που βάλαμε δύσκολα σουτ.

Εμείς συνεχίζουμε, βγάλαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και μπαίνουμε στην φάση των επόμενων παιχνιδιών, που για εμάς είναι αρκετά κρίσιμα.” Είπε αρχικά ο κόουτς του ΑΡΗ

Αν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που λειτούργησε ο ΑΡΗΣ στο Α΄ ημίχρονο: “Κατ’ αρχάς δεν υπάρχει ευχαριστημένος όταν χάνεις. Στο πρώτο ημίχρονο από τακτικής πλευράς προσπάθησε να ελεγχθεί. Το τρίποντο του Λίποβι πάνω στον Μπελ στα τελευταία δευτερόλεπτα ήταν αυτό που έκανε την διαφορά, αν μιλάμε από δημοσιογραφικό μάτι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, όσο περνάει ο καιρός, ο Προμηθέας βγαίνει η κούρασή του. από την άλλη εμείς δεν έχουμε παιχνίδια για να βρούμε ρυθμό και το πληρώσαμε, γιατί δεν έχουμε σταθερότητα 40 λεπτά και αυτό πληρώνουμε στα τελευταία παιχνίδια. Δεν μπορούμε μεταξύ 2ου και 3ου δεκαλέπτου, να βρούμε σταθερότητα και στα τελευταία 3-4 λεπτά, να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Προσπαθούμε αυτό το πράγμα να το ελέγξουμε. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Κάναμε λάθη. Χάσαμε πέντε βολές, τρία λέι-απ.”

Προτεινόμενα Άρθρα