Ο κόουτς του ΑΡΗ θεωρεί πως

Η έλευση Καστρίτη, έχει αυξήσει την ένταση των προπονήσεων

Ο κόουτς του ΑΡΗ θεωρεί πως, η ομάδα δεν έχει παίξει ούτε στο 40% των δυνατοτήτων της και μπορεί ν' αποδώσει πολύ καλύτερα. #ARISBC #ARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης διανύει τις πρώτες του ημέρες στον πάγκο του ΑΡΗ και ένα από τα πρώτα στοιχεία που έχει εισάγει στην προπόνηση, είναι η υψηλή ένταση.

Ο 36χρονος κόουτς αξιολογεί μέσα από την προπονητική διαδικασία το υλικό που έχει στα χέρια του και έχει βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα. Ο κόουτς του ΑΡΗ, θεωρεί ότι η ομάδα μπορεί ν’ αποδώσει πολύ καλύτερα μέσα στο παρκέ, καθώς, μέχρι στιγμής, δεν έχει παίξει ούτε στο 40% των δυνατοτήτων της.

Από την πρώτη κιόλας προπόνηση, ο Καστρίτης έχει αυξήσει την ένταση των προπονήσεων κι έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική. Οι παίκτες του ΑΡΗ, διαθέτουν αθλητικότητα και ο κόουτς θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την ικανότητα των καλαθοσφαιριστών και να “χτίσει” το παιχνίδι επάνω σε αυτή.

Στην τελική ευθεία
Προηγούμενο άρθρο Στην τελική ευθεία
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, για Χολαργό
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, για Χολαργό

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News