Η… ιδιαίτερη επιστροφή Καστρίτη και η παράδοση με τους "πρώην"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης επιστρέφει στην Κύμη σε έναν αγώνα που μπορεί να χαρακτηριστεί "τελικός" για τον ΑΡΗ, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει πάντως εξαιρετική παράδοση όταν αντιμετωπίζει τις "πρώην" ομάδες του.

Ο ΑΡΗΣ θέλει την νίκη επί της Κύμης προκειμένου να μπορέσει να επιστρέψει στις επιτυχίες, να… αναπνεύσει βαθμολογικά αλλά και να απομακρυνθεί από την ομάδα της Εύβοια, η οποία αυτή την στιγμή είναι στην τελευταία θέση με ρεκόρ 1-9, την ώρα που οι “κίτρινοι” έχουν 2-8, όπου… συγκατοικούν με το Ρέθυμνο και σύντομα τον Κολοσσό ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον Παναθηναικό.

Οι “κίτρινοι” δεν ξεκίνησαν καλά το… βατό πρόγραμμα, με την ήττα από τον Χολαργό, και πλέον έχουν εκτός έδρας την Κύμη εντός τον Ήφαιστο Λήμνου, εκτός το Ρέθυμνο και εντός το Λαύριο, στις 19 Ιανουαρίου. Παιχνίδια όπου το ζητούμενο για τον ΑΡΗ είναι τουλάχιστον δύο νίκες.

Ο Γιάννης Καστρίτης αντιμετωπίζει την Κύμη, η οποία πέρυσι υπό την καθοδήγηση του είχε την καλύτερη πορεία της στην Α1, στην παρθενική της παρουσία τερματίζοντας στην έβδομη θέση.

Ο προπονητής του ΑΡΗ έχει ένα ιδιαίτερο ρεκόρ όταν αντιμετωπίζει “πρώην” ομάδες του μιας και έχει το απόλυτο. Συγκεκριμένα πέρυσι με την Κύμη νίκησε δύο φορές τα Τρίκαλα, στα οποία εργάστηκε την περίοδο 2016-17, νικώντας εντός με 72-63 και εκτός με 71-60. Αήττητο που θέλει να συνεχίσει και τώρα με τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα