Αρνητικό ρεκόρ σε πόντους και λάθη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έκανε season low, με τους 57 πόντους που πέτυχε κόντρα στην Κύμη ενώ ισοφάρισε και την χειρότερη επίδοση του στα λάθη (18).

Αναλυτικά:

“Στη λίστα των παικτών του Άρη που μέτρησαν τριψήφιο αριθμό αγώνων Πρωταθλήματος με τη φανέλα του, μπήκε ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο διεθνής γκαρντ έγινε ο 16ος παίκτης στην ιστορία των “κιτρινόμαυρων” στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος που έφτασε τα 100.

*Με τους τέσσερις πόντους του ο Δημήτρης Βεργίνης έγινε ο 38ος παίκτης στην ιστορία του Άρη στην Betshop Basket League που ξεπερνά τους 500 στην κατηγορία.

*Ο Γκάρι ΜακΓκί βελτίωσε κατά δύο ριμπάουντ το ατομικό ρεκόρ περιόδου. Είχε 13 ενώ η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν τα 11 στην πρεμιέρα με το Λαύριο Aegean Cargo. Ο Αμερικανός απείχε ένα ριμπάουντ από το ρεκόρ καριέρας του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αφού είχε 14 στον 1ο προημιτελικό των πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν με την Κύμη και απέναντι στον Ολυμπιακό.

*Το ατομικό του ρεκόρ περιόδου με 14 πόντους ισοφάρισε ο Ραμόν Χάρις. Τόσους είχε στα παιχνίδια με το Περιστέρι Βίκος Cola και τον ΠΑΟΚ.

*Σε ομαδικό επίπεδο ο Άρης σημείωσε αρνητικό ρεκόρ περιόδου με τους 57 πόντους του, έχοντας έναν λιγότερο από αυτούς που είχε στην προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Χολαργό.

*Σε αυτό συνετέλεσε και ο μεγάλος αριθμός λαθών του αφού είχε 18 όσα και στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον ΠΑΟΚ.” 

Πηγή: esake.gr

Προτεινόμενα Άρθρα