Σταμάτησαν στα Μάλγαρα την αποστολή και τους αποδοκίμασαν έντονα

από AllAboutARIS

Κατά την επιστροφή της αποστολής από την Χαλκίδα, φίλοι του ΑΡΗ βρέθηκαν στα Μάλγαρα και αποδοκίμασαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, για τη νέα ντροπιαστική ήττα από την Κύμη, που έφερε σε ακόμη πιο δεινή βαθμολογική θέση την ομάδα.

Η ήττα του ΑΡΗ στην Κύμη, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής. Φίλοι της ομάδας, που ταξίδεψαν και εχθές στην Χαλκίδα για να βρεθούν στο πλευρό των παικτών, περίμεναν την αποστολή στα Μάλγαρα και αποδοκίμασαν έντονα παίκτες και τεχνικό τιμ, για τη νέα ντροπιαστική εμφάνιση και την ήττα από την Κύμη. Ο κόσμος ζήτησε από τους παίκτες να συνέλθουν και ν’ αποδείξουν αρχής γενομένης από το ματς με τον Ήφαιστο ότι, αξίζουν να φορούν την φανέλα του ΑΡΗ. Είναι αδιανόητο όποιος μπαίνει στο παρκέ, όπως και αν λέγεται, να μην ματώνει την φανέλα και να μην δίνει όλο του το είναι για τη νίκη.

Παρά την πίκρα και την απογοήτευση που υπάρχει, ο κόσμος διαμήνυσε σε παίκτες και τεχνικό τιμ πως, την Κυριακή θα γεμίσει το Παλέ και θα είναι δίπλα τους, για να τους στηρίξει, στο ματς με τον Ήφαιστο.

Προτεινόμενα Άρθρα