Επιβλητική η Μπαρτσελόνα

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Με το αποτέλεσμα αυτό η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στο 9-7 και έκανε σημαντικό βήμα για την οκτάδα, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Σελτσούκ Ερνάκ υποχώρησε στο 2-14, με το πέρας 16 αγωνιστικών

Η Μπαρτσελόνα πήρε… φόρα και δεν σταματάει πουθενά. Η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς υποδέχτηκε την Νταρουσάφακα και μπήκε ιδανικά στο 2019, επικρατώντας εύκολα της τουρκικής ομάδας στο «Palau Blaugrana».

Οι Καταλανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και έχρισαν διψήφια διαφορά από τα πρώτα λεπτά (24-11, 7′), την οποία κράτησαν μέχρι τα τελευταία λεπτά.

Η Νταρουσάφακα προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά στο δεύτερο μέρος, όμως οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και χάρη στο παιχνίδι του Τόμας Ερτέλ κράτησαν σε πολύ ψηλά επίπεδα τη διαφορά, για να πανηγυρίσουν την τρίτη διαδοχική νίκη τους στην διοργάνωση. Από την άλλη πλευρά, η τουρκική ομάδα επέστρεψε στις… ήττες, μετά τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής.

 
Με το αποτέλεσμα αυτό η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στο 9-7 και έκανε σημαντικό βήμα για την οκτάδα, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Σελτσούκ Ερνάκ υποχώρησε στο 2-14, με το πέρας 16 αγωνιστικών.

Προτεινόμενα Άρθρα