Η…. μεταμόρφωση του Γκάρι ΜακΓκί

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ συνεχίζει αήττητος στο 2019 και ο Γκάρι ΜακΓκί είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη επίδραση σε αυτή την αλλαγή της ομάδας, με βάση τους αριθμούς.

Γκαρί ΜακΓκί και ο Γιάννης Καστρίτης είχαν μία εξαιρετική συνεργασία στην Κύμη στην διάρκεια της περσινής περιόδου και η έλευση του Έλληνα τεχνικού στον ΑΡΗ βοήθησε τον Αμερικανό σέντερ να μετατραπεί από έναν… ρολίστα, στον μεγάλο πρωταγωνιστή των “κιτρίνων” μέχρι τώρα, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί.

Στα πέντε παιχνίδια με τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του ΑΡΗ, ο Γκάρι ΜακΓκί έχει τρία συνεχόμενα “double-double”, ενώ είχε τρία στα προηγούμενα του 63 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από το πρώτο παιχνίδι του Έλληνα τεχνικού στους “κίτρινους”, ο Αμερικανός έδειξε… ανεβασμένος έχοντας 8 πόντους και 9 ριμπάουντ σε 23:46 λεπτά συμμετοχής κόντρα στον Χολαργό. Ακολούθησε ο αγώνας στην Κύμη όπου είχε 4 πόντους με 13 ριμπάουντ σε 24:52 λεπτά συμμετοχής. Η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή μιας και είχε 11 πόντους και 10 ριμπάουντ απέναντι στον Ήφαιστο (σε 22:33), 13 πόντους και 10 ριμπάουντ στην εκτός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου (27:34 λεπτά συμμετοχής) και συνέχισε με 13 πόντους και 13 ριμπάουντ κόντρα στο Λαύριο (σε 25:44). Επί των… ημερών Γιάννη Καστρίτη, ο Γκάρι ΜακΓκί έχει “διπλούς” μέσους όρους με 10.2 πόντους και 10.4 ριμπάουντ σε 25:01 λεπτά συμμετοχής. 

Η διαφορά είναι εμφανής επί Αγγέλου, όπου ο Αμερικανός σέντερ σε εννέα αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα είχε 6 πόντους, 6.1 ριμπάουντ σε 20:07 λεπτά συμμετοχής  μέσο όρο και καλύτερη εμφάνιση του στην πρεμιέρα και στην εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου με 11 πόντους και 7 ριμπάουντ σε 23:19 λεπτά συμμετοχής. 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X