Ηρέμησε, αλλά δεν επαναπαύεται

από AllAboutARIS

Οι τρεις σερί νίκες με Ήφαιστο, Ρέθυμνο και Λαύριο, έφεραν τον ΑΡΗ στο 5-9 και απομάκρυναν τα γκρίζα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από την ομάδα, μετά τις ήττες από Χολαργό και Κύμη, μία συνθήκη που ηρεμεί, αλλά δεν εφησυχάζει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.

Ο Γιάννης Καστρίτης, είχε τονίσει μετά το παιχνίδι με τον Χολαργό πως, η ομάδα χρειάζεται μία νίκη για να βρει ψυχολογία και να ξεσπάσει, κάτι που έγινε πράξη στην τριάδα των αγώνων με Ήφαιστο, Ρέθυμνο και Λαύριο. Οι “κίτρινοι”, σε αυτά τα παιχνίδια, κατάφεραν να βγάλουν στο παρκέ τις ικανότητες που διαθέτουν σαν σύνολο, σφυρηλάτησαν την αυτοπεποίθησή τους, πήραν ψυχολογία και κατάφεραν να σημειώσουν ένα νικηφόρο σερί.

Οι πέντε νίκες που μετράει πλέον ο ΑΡΗΣ στο πρωτάθλημα, έδιωξαν από πάνω του τα γκρίζα σύννεφα που είχαν μαζευτεί μετά τις ήττες από Χολαργό και Κύμη, οι παίκτες έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και η ομάδα έχει στραμμένο το βλέμμα της προς τα πάνω. Οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, έχουν ηρεμήσει παίκτες και τεχνικό επιτελείο, αλλά δεν τους εφησυχάζουν. Η ομάδα, θέλει να παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια, να παίξει καλό μπάσκετ και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Με αυτή την φιλοσοφία λειτουργεί η ομάδα και ο Γιάννης Καστρίτης, περιμένει να δει ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο και βελτίωση από τους αθλητές του, στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα