Καστρίτης: "Να εξαλείψουμε τα νεκρά διαστήματα"

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Καστρίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας στην Γ΄περίοδο, τονίζοντας παράλληλα πως, πρέπει οι παίκτες του, να εξαλείψουν τα νεκρά διαστήματα, στο παιχνίδι τους.

“Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Για τρία δεκάλεπτα ήταν καλύτερος. Το Α΄ ημίχρονο για εμάς ήταν πολύ άσχημο σε θέμα ενέργειας και στο πόσο δυναμικοί θέλαμε να είμαστε πάνω στην μπάλα. Αυτό φαίνεται από τα ριμπάουντ και το, σχεδόν, 73% ευστοχία του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούμε, παρά να είμαστε περήφανοι για την αντίδραση στο Γ΄ δεκάλεπτο. Με την ίδια ένταση συνεχίστηκε και στο Δ΄ δεκάλεπτο η προσπάθειά μας. Δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια, αλλά όταν ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνά του, δεν ήμασταν έτοιμοι να διαβάσουμε τις αδυναμίες. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με τον Πανιώνιο. Η ομάδα έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στα καλά της διαστήματα. Αυτό που θέλουμε, είναι να ελαχιστοποιήσουμε ή και να εξαλείψουμε τα κενά διαστήματα. Πρώτα ο Θεός να είμαστε υγιής, να κερδίζουμε οπωσδήποτε το ματς του Σαββάτου.” Είπε αρχικά στην συνέντευξη Τύπου, ο κόουτς του ΑΡΗ.

Αν είναι παράσημο, το γεγονός ότι σε τόσο μικρή ηλικία έπαιξε με τον Πιτίνο: Αναμφισβήτητα. Είναι δύσκολο να φανταστείς ότι, το όνομά σου μπαίνει δίπλα σε αυτό του κόουτς Πιτίνο.”

Προτεινόμενα Άρθρα