Δουλειά στο 101%, από τους λόγους ανάκαμψης του ΑΡΗ

από AllAboutARIS

Μέσα σε διάστημα, περίπου, ενός μήνα, ο ΑΡΗΣ έδωσε 5 παιχνίδια συνολικά για το πρωτάθλημα, κερδίζοντας τα τέσσερα από αυτά, γεγονός που τον βοήθησε ν’ ανακάμψει αγωνιστικά και ν’ ανασάνει βαθμολογικά. Ένας από τους λόγους αυτής της βελτίωσης, είναι η δουλειά στο 101%, κάθε μέρα στην προπόνηση.

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Γιάννης Καστρίτης, εκφράζει την ικανοποίησή του, για τον τρόπο και την προσήλωση με την οποία δουλεύουν στην προπόνηση οι παίκτες του. Η αλλαγή της ψυχολογίας και η αυτοπεποίθηση με την οποία παίζουν οι “κίτρινοι” το τελευταίο διάστημα, είναι στοιχεία που σίγουρα τους έχουν βοηθήσει να πάρουν τα νικηφόρα αποτελέσματα, αλλά όλο το… μυστικό, βρίσκεται στον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν στην προπόνηση.

Ο κόουτς Καστρίτης απαιτεί από τους παίκτες του να δίνουν παραπάνω από το 100% στην προπόνηση, τους πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση, οι αθλητές ανταποκρίνονται σε αυτό και τ’ αποτελέσματα φαίνονται και στο παρκέ. 

Απαλλαγμένοι από την πίεση πλέον, οι παίκτες θα συνεχίσουν την δουλειά στον ίδιο βαθμό, ώστε να βγάλουν στο παρκέ κι άλλες αγωνιστικές αρετές τους.

Προτεινόμενα Άρθρα