Κυνηγάει… Χολαργό για τα πλέι οφ

από AllAboutARIS

Ο στόχος του Άρη είναι η είσοδος στα πλέι οφ και βλέποντας κανείς την βαθμολογία και το πρόγραμμα, οι «κίτρινοι»… κυνηγάνε κυρίως τον Χολαργό και κατ’ επέκταση τον Ήφαιστο για να τερματίσουν είτε στο Νο7 είτε στο Νο8.

Ο ΑΡΗΣ  με ρεκόρ 6-10 βρίσκεται στην 8η θέση, με τον Χολαργό και τον Ήφαιστο να βρίσκονται στο 8-8.

Την 22η αγωνιστική ο Ήφαιστος υποδέχεται στην Λήμνο τον Χολαργό σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την υπόθεση πλέι οφ. Ακολούθως την 23η αγωνιστική ο ΑΡΗΣ πηγαίνει στην Αθήνα να παίξει με τον Χολαργό, με τους «κίτρινους» να θέλουν την νίκη ώστε να μπορέσουν να πλησιάσουν ή ακόμα και να… πιάσουν τους νεοφώτιστους στην βαθμολογία.

Στην 25η αγωνιστική ο ΑΡΗΣ πηγαίνει στην Λήμνο για να παίξει με τον Ήφαιστο, όπου και εκεί οι «κίτρινοι» παρότι πηγαίνουν με το +11 από την διαφορά του πρώτου αγώνα, στόχος είναι η νίκη.

Ένα στοιχείο που θα παίξει επίσης τον ρόλο του είναι το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έχει να παίξει με τον Ολυμπιακό, ο Χολαργός με τον Παναθηναικό, ενώ ο Ήφαιστος έχει παίξει και με τους δύο «αιώνιους» της Αθήνας. Οπότε ο ΑΡΗΣ φαίνεται ότι… κυνηγάει κυρίως τον Χολαργό για να πάρει την 8η θέση στην βαθμολογία και να επιστρέψει στην διαδικασία των πλέι οφ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα