Κυνηγά το ranking και… βλέπει τους "ισχυρούς" η Εθνική

από AllAboutARIS

Η Εθνική μας ομάδα έχει ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως τα παιχνίδια με την Γεωργία και την Γερμανία ενδέχεται να κρίνουν την θέση της Ελλάδας στη κλήρωση των ομίλων.

Η «γαλανόλευκη» έχει ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας και πολλοί θα περίμεναν πως τα παιχνίδια του τελευταίου «παραθύρου» με την Γεωργία (21/2) και την Γερμανία (24/2) θα ήταν αδιάφορα. Η αλήθεια είναι πάντως διαφορετική…

Τα δύο ματς που έρχονται είναι πολύ κρίσιμα για την Εθνική μας ομάδα, η οποία δίνει μάχη για να βρεθεί στις πρώτες εφτά θέσεις του παγκόσμιου Ranking. Η Ελλάδα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για φτάσει στην 7η θέση, καθώς έτσι θα τοποθετηθεί στους ισχυρούς της κλήρωσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου (η μία θέση ανήκει στην οικοδέσποινα Κίνα).

Αυτή την στιγμή, η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση της κατάταξης και απειλείται από την Αυστραλία και την Ρωσία, ενώ κυνηγά την 7η Σλοβενία και την 6η Λιθουανία.

Φυσικά, η θέση στους ισχυρούς του Παγκοσμίου θα είναι ένα πολύ σημαντικό «όπλο» για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, που θα κυνηγήσει την καλύτερη δυνατή κλήρωση σε ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό τουρνουά.

Προτεινόμενα Άρθρα