Μήτσο γερά και γρήγορα κοντά

από AllAboutARIS

Ευχή όλων, ο Δημήτρης να βγει νικητής από την μάχη που δίνει και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατός και υγιής. Αυτό το μήνυμα έστειλε ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του, στο φιλικό με τον Ερμή Λαγκαδά, στηρίζοντας εμπράκτως τον αγώνα του Δημήτρη.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο “Nick Galis” και στάθηκε στο πλευρό του Δημήτρη. Παρών ο τεράστιος Νίκος Γκάλης, παρούσα σύσσωμη η ποδοσφαιρική ομάδα, αθλητές απ’ όλα τα τμήματα του “κιτρινόμαυρου” Συλλόγου. Όλοι ήταν εκεί για να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα και να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον Δημήτρη, στον αγώνα του.

Από το πέταλο του “Nick Galis Hall” ακούστηκε το “Θεέ μου, Θεέ μου, κάνε μας την χάρη και φέρε τον Μητσάρα, ανάμεσά μας, πάλι.” Συγκλονιστικό, όπως και η στήριξη του κόσμου στον άτυχο νέο. Το σημερινό φιλικό, ήταν η αρχή όπως σημείωσε και ο νομικός εκπρόσωπος του  SUPER3, Νίκος Πάσχος. Ο αγώνας θα συνεχιστεί, με κάθε δυνατό τρόπο, μέχρι ο Μήτσος να γυρίσει και πάλι κοντά μας.

Για την ιστορία, ο ΑΡΗΣ κέρδισε το παιχνίδι, με σκορ -. Πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά του Ερμή Λαγκαδά που χειροκροτήθηκαν από τους φίλους του ΑΡΗ και είχαν την δυνατότητα, να ζήσουν μια πολύ δυνατή εμπειρία.

Τα δεκάλεπτα: 25-11, 45-22 69-38, 96-52

ΑΡΗΣ (Γιάννης Καστρίτης): Τζόουνς, Κάιζερ, Τολιόπουλος, Βεργίνης, Φλιώνης, Μπελ 16, Βουλγαρόπουλος 4, Νταλό, Χρηστίδης, ΜακΓκί, Χάρις, Αγγέλου

Ερμής Λαγκαδά (Βασίλης Αγγέλης): Μήνου, Αλτίνης, Μάρουσιτς, Τσιρογιάννης, Παπαπασχάλης, Νώτης, Παρίτσης, Καμπέρης, Πλιούκας, Γκαμούρας, Χριστοδούλου, Πιλκούδης, Κωνσταντινίδης

Προτεινόμενα Άρθρα