Με κίνητρο και κόσμο για την πρωτιά η Ελλάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται η προκριματική φάση των ομίλων

Μπορεί η πρόκριση να έχει εξασφαλιστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο χάρη στην σπουδαίο διπλό στην Τιφλίδα, αυτό ωστόσο δεν συνεπάγεται ότι δεν υπάρχει υπαρκτός στόχος για την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου. Η προοπτική της πρωτιάς στον όμιλο με απόλυτο 2/2 νικών μπορεί υπό προϋποθέσεις να δώσει θέσει επικεφαλής στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Μάρτιο κρατά σε… επαγρύπνηση τους διεθνείς.

Η αναμέτρηση αυτή στο κλειστό “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου θα είναι η τελευταία εντός έδρας για την Ελλάδα που θέλει με τον δικό της τρόπο να ευχαριστήσει και το κοινό της Κρήτης για την στήριξη σε όλη την διαδικασία της προκριματικής φάσης. Εκτός της αποστολής έχουν μείνει οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Δημήτρης Κατσίβελης.

Η δωδεκάδα: Αθηναίου, Βασιλόπουλος, Γκίκας, Κακλαμανάκης, Κασελάκης, Σαλούστρος, Μαργαρίτης, Κόνιαρης, Μπουρούδης, Μαυροειδής, Μποχωρίδης, Χρυσικόπουλος.

Στον αντίποδα, η Γεωργία των Ζούρου και Λιμνιάτη έχει παραταχθεί χωρίς τους Σενγκέλια, Μπιτάτζε και Τζάνινγκ, με τους Σερμαντίνι και ΜακΦάντεν κρατούν έντονους τους… δεσμούς ανάμεσα στις δύο χώρες. 

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος αγώνας της Εθνικής είναι με αντίπαλο την Γερμανία (24/2) στην Βαμβέργη.

Η βαθμολογία στον 12ο όμιλο
Ελλάδα 9-1
Γερμανία 9-1
Σερβία 6-4
Γεωργία 5-5
Ισραήλ 4-6
Εσθονία 2-8

To πρόγραμμα
19:00 Εσθονία – Σερβία
19:30 Ισραήλ – Γερμανία
20:30 Ελλάδα – Γεωργία

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα