Το γεμάτο Παλέ θα του δείξει, ξανά, τον δρόμο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει στο μυαλό του μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Κολοσσό και στο πως θα πάρει τη νίκη και σε αυτή την προσπάθεια, αναμένεται να έχει και πάλι, την δυναμική στήριξη του κόσμου του.

Μετά την πολυήμερη διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ έδειξε σε καλή κατάσταση κόντρα στον Ολυμπιακό και ζητούμενο είναι να συνεχίσει στο ίδιο και καλύτερο τέμπο. Μπροστά της η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, έχει την αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Η ομάδα της Ρόδου, έχει μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, κάτι που την καθιστά πολύ επικίνδυνη, καθώς θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, που θ’ αναζωπυρώσει τις ελπίδες της, για παραμονή. Οι “κίτρινοι” θα προσεγγίσουν με την απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα το παιχνίδι, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και να διατηρηθούν σε τροχιά πλέι-οφ.

Σε αυτή την προσπάθεια, οι παίκτες του ΑΡΗ θα έχουν και πάλι την δυναμική στήριξη του κόσμου. Όπως και στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, έτσι και σε αυτό του Σαββάτου, οι φίλοι του ΑΡΗ θα γεμίσουν τις κερκίδες του “Nick Galis Hall”, για να ενισχύσουν την ομάδα και να την ωθήσουν σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα Άρθρα