Ο… διαφορετικός Κολοσσός

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ φιλοξενεί σήμερα στις 15:45 τον Κολοσσό, μία ομάδα που άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό, από την τελευταία που την αντιμετώπισε.

Το δεύτερο φετινό “διπλό” του ΑΡΗ, ήρθε στις 10/11/2018 στην έδρα του Κολοσσού, με τους “κίτρινους” να κερδίζουν με 72-61.

Μετά από, σχεδόν, τέσσερις μήνες, οι δύο ομάδες τίθονται ξανά αντιμέτωπες και ο Κολοσσός έχει αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό, από το ματς του Α΄ γύρου.

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, οι “θαλασσί” είχαν στον πάγκο τους τον Νίκο Βετούλα. Πλέον, στην τεχνική ηγεσία βρίσκεται ο Στέργιος Κουφός, ο τρίτος κόουτς που αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας για φέτος, αντικαθιστώντας τον Κώστα Φλεβαράκη.

Στο ματς του Α΄ γύρου, είχαν παίξει και οι Γκιμπς, Ντουρέν,  Άσκα, οι οποίοι δεν βρίσκονται στο ρόστερ. Στην θέση τους, οι Ροδίτες πήραν τους Τσούπκοβιτς, Λι και Ντεμπς.

Από πλευράς ΑΡΗ, από το ματς του πρώτου γύρου υπάρχουν δύο διαφορές. Στο “Βενετόκλειο” ο ΑΡΗΣ είχε προπονητή τον Βαγγέλη Αγγέλου, τον οποίο στην συνέχεια διαδέχθηκε ο Γιάννης Καστρίτης ενώ το νέο πρόσωπο, είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Προτεινόμενα Άρθρα