Τα νέα πρόσωπα του ντέρμπι

από AllAboutARIS

ΑΡΗΣ και Π.Α.Ο.Κ. προετοιμάζονται για το αυριανό ντέρμπι (23/03, 18:00) και το AllAboutARIS, παρουσιάζει τα πρόσωπα που θα ζήσουν για πρώτη φορά στην καριέρα τους την ατμόσφαιρα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, αλλά και το κατά πόσο άλλαξε το προφίλ των ομάδων, από την τελευταία τους, “μάχη”.

Πιο συγκεκριμένα, από πλευράς ΑΡΗ, ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Γιάννης Καστρίτης, είναι τα πρόσωπα που, για πρώτη φορά στην καριέρα τους, θα βιώσουν ένα ντέρμπι ΑΡΗΣ-Π.Α.Ο.Κ. Ο Έλληνας γκαρντ, δεν είχε παίξει στο ντέρμπι του Α΄ γύρου, καθώς προστέθηκε αργότερα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, κάτι που ισχύει και για τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος διαδέχτηκε στην τεχνική ηγεσία τον Βαγγέλη Αγγέλου, λίγες εβδομάδες αργότερα.

Από πλευράς Π.Α.Ο.Κ., ο παίκτης που θα παίξει πρώτη φορά σε ντέρμπι, είναι ο Τζόντρε Τζέφερσον. Ο Αμερικάνος center, αποκτήθηκε από την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, για να καλύψει το κενό του Γιανίκ Μορέιρα. Ο Αγκολέζος ψηλός έπαιξε στο ντέρμπι του Α΄ γύρου, αλλά στην συνέχεια αποχώρησε, για να υπογράψει στην Ιταλία, με την Μπολόνια. Το ίδιο συνέβη και με τον Αθηναίου, ο οποίος ανήκει στην γαλλική Προβάνς. Ένας ακόμη παίκτης του Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος έπαιξε στο πρώτο ματς, αλλά δεν θα δώσει το “πραών” το Σάββατο, είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Αμερικάνος έχει τραυματιστεί στο γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα