Με πάθος και τον κόσμο του, για τη νίκη

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα στις 18:00, στο “Nick Galis Hall” τον Π.Α.Ο.Κ., στο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Λίγα 24ωρα πριν ο Σύλλογος κλείσει 105 χρόνια ζωής, ο μπασκετικός ΑΡΗΣ, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, φιλοξενεί στην έδρα του τον Π.Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι “κίτρινοι”, θέλουν να διακόψουν το σερί των τριών ηττών που μετράνε στα τελευταία παιχνίδια, να παρουσιάσουν βελτιωμένη εικόνα και να πανηγυρίσουν τη νίκη στο ντέρμπι.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον Γιάννη Καστρίτη, υπάρχουν, καθώς ο Γκάρι Μπελ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο εχθές, δεν προπονήθηκε και η συμμετοχή του στο ντέρμπι, παραμένει αμφίβολη. Ο κόουτς του ΑΡΗ, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Αμερικάνο γκαρντ, ο οποίος θα δοκιμάσει το πόδι του στο ζέσταμα. Αν δεν νιώσει κάποια ενόχληση, τότε θα τεθεί στην διάθεση του προπονητή του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα παρακολουθήσει από τον πάγκο, την αναμέτρηση.  

Ο κόσμος του ΑΡΗ, αναμένεται να γεμίσει και σήμερα το Παλέ, προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας και να την ωθήσει στη νίκη.

Προτεινόμενα Άρθρα