Σιγάλας: “Στον ΑΡΗ έμαθα το μπάσκετ”

από AllAboutARIS

Μία από τις πιο εμβληματικές μορφές του μπασκετικού ΑΡΗ, ο Γιώργος Σιγάλας, μιλάει στο AllAboutARIS και στέλνει τις δικές του ευχές στον “κιτρινόμαυρο” Σύλλογο, που γίνεται σήμερα 105 ετών.

“Ο ΑΡΗΣ είναι ένα μοναδικό κλαμπ, ένα μοναδικό αθλητικό φαινόμενο και αυτό οφείλεται στον κόσμο του και στην αγάπη που αυτός έχει για την ομάδα του. Τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας μου, φόρεσα την φανέλα του ΑΡΗ και αισθάνομαι τυχερός.” Τόνισε, αρχικά, ο “Ράμπο”.

Για το γεγονός ότι βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της ομάδας, βοηθώντας την σε μια πολύ δύσκολη περίοδο: “Είμαι φαν του ΑΡΗ, γιατί μέσα από αυτή την ομάδα έμαθα το μπάσκετ! Αυτό το γνωρίζουν όλοι και δεν το έχω κρύψει ποτέ. Έτυχε, λοιπόν, στην καριέρα μου να περάσω τέσσερα χρόνια σε αυτή την ομάδα. Και εύκολα και δύσκολα χρόνια και νομίζω πως είναι υποχρέωση του καθενός, από την στιγμή που έχει την δυνατότητα, με κάποιον τρόπο αν χρειαστεί, να βοηθήσει. Δεν έκανα κάτι το ιδιαίτερο. Για όσο διάστημα μπορούσα ν’ ανταπεξέλθω σε κάποιες υποχρεώσεις που είχε η ομάδα και μπορούσα να το αναλάβω εγώ. Θεωρώ πως είναι υποχρέωση κάθε παίκτη, κάθε ανθρώπου, που θεωρεί ότι είναι φίλος σε κάτι και βέβαια έχει την δυνατότητα εκείνη την στιγμή, να το πράξει.”

Προτεινόμενα Άρθρα